2 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Νέο Opel Corsa diesel

207.375 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2020)

Η νέα, έκτη γενιά του Corsa, άλλαξε παντού με σκοπό να γίνει ξανά ο ηγέτης της Opel στην παγκόσμια αγορά, αλλά και να διεκδικήσει την κορυφή των πωλήσεων στην Ελλάδα. Δείτε την δοκιμή της diesel έκδοσής του, που αποτελεί κορυφαία επιλογή για τους… χιλιομετροφάγους.


What is new
-  Μήκος 4,06 μέτρα
-  Νέα πλατφόρμα CMP 
-  Κινητήρας diesel 1,5 λτ. με 102 ίππους 
-  Καίει 5,5 λτ./100 χλμ.
-  Από 16.054 ευρώ

Το 6ης γενιάς, Opel Corsa συνεχίζει να τιμά το όνομά του, καθώς μην ξεχνάμε πως στην 38ετή παρουσία του έχει πουλήσει σχεδόν 14 εκ. μονάδες παγκοσμίως και παράλληλα είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές διαχρονικά στην ελληνική αγορά.

Διατηρεί τις «αξίες» του 
Αναμενόμενο καθώς το Corsa ήταν από τα πιο ολοκληρωμένα μικρά μοντέλα της αγοράς, παρέχοντας μια ποιοτική κατασκευή, με μεγάλους χώρους, ικανούς και οικονομικούς κινητήρες, φιλική προς το χρήστη και ασφαλή οδική συμπεριφορά, καθώς και αξιόπιστο προφίλ.

Στοιχεία που οι σχεδιαστές-τεχνικοί του Corsa φρόντισαν να διατηρήσουν και να εξελίξουν στο νέο Corsa F, κρατώντας έτσι αναλλοίωτο το γερμανικό DNA. Κάτι που κατάφεραν αποτελεσματικά, όπως είχαμε διαπιστώσει σε κάθε δοκιμή του μοντέλου μέχρι τώρα.

Diesel με 102 ίππους και τιμή από 16.054 ευρώ 
Η άποψη μας δεν άλλαξε ούτε με την έκδοση πετρελαίου –τη μοναδική- με τον 1.500άρη κινητήρα των 102 ίππων, η οποία προτείνεται για τους χιλιομετροφάγους οδηγούς.

Η συγκεκριμένη έκδοση έχει αρχική τιμή από 16.054 ευρώ στο εξοπλιστικό επίπεδο Edition (οι βενζινοκίνητες εκδόσεις ξεκινούν από τα 13.580 ευρώ), τιμή ανάλογη των υπολοίπων ανταγωνιστών του. Στο επίπεδο Edition θα συναντήσουμε όλες τις απαραίτητες και ηλεκτρικές ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου συστήματος αυτόνομης πέδησης. με μοναδική έλλειψη τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα. Πάντως με 1.000 ευρώ επιπλέον αγοράζετε την έκδοση Elegance, στην οποία θα συναντήσουμε επιπλέον μεταξύ άλλων, LED φώτα ημέρας και προβολείς, αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7`` και ζάντες αλουμινίου. Εκτός των δύο παραπάνω εκδόσεων, υπάρχει και η GS Line με κόστος 17.360 ευρώ, η οποία διαθέτει πιο σπορτίφ καταβολές, ενώ περιλαμβάνει και σύστημα παραμετροποίησης οδηγικού προφίλ.

Τέλος να αναφέρουμε πως υπάρχει και μια μεγάλη λίστα προαιρετικού εξοπλισμού, στην οποία θα συναντήσουμε πιο premium στοιχεία όπως νέους Matrix LED προβολείς, οθόνη αφής 10 ιντσών και καθίσματα με δυνατότητα μασάζ.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ELASTIKA 2024
moto