Η έκδοση βασίζεται στο εξοπλιστικό επίπεδο Feel.

Νέο Citroen C4 Cactus C-Series

10.048 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2020)

Aυτή είναι η μοναδική C-Series έκδοση που ετοίμασε η Citroen για το C4 Cactus. Διαβάστε τι προσφέρει.


Ένα μήνα μετά την αποκάλυψη του C3 Aircross C-Series, η Citroen λανσάρει τώρα την ίδια έκδοση και για το C4 Cactus, πριν κάνει το ίδιο στο μέλλον για τα C3, C5 Aircross, Berlingo και C4 Spacetourer.

H C-Series έκδοση γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμη χάρη στο Anodized Deep Red Colored πακέτο που προσφέρει κόκκινες λεπτομέρειες στα airbumps και γύρω από τα φώτα ομίχλης, ενώ παράλληλα προσφέρει C-Series εμβλήματα στις εμπρός θύρες και φιμέ πίσω παράθυρα. Για το αμάξωμα γίνονται διαθέσιμα 5 διαφορετικά χρώματα: Polar White, White Pearlescent, Cumulus Grey, Platinum Grey και Obsidian Black.

Όσον αφορά το εσωτερικό, το παρών δίνουν και εδώ εμβλήματα C-Series, πατάκια μαύρα με κόκκινες λεπτομέρειες και καθίσματα με άσπρες ραφές και μια χαρακτηριστική οριζόντια κόκκινη λωρίδα ψηλά. Η έκδοση βασίζεται στο εξοπλιστικό επίπεδο Feel που περιλαμβάνει ηλεκτρικούς αναδιπλούμενους καθρέπτες, ηλεκτρικά προσαρμοζόμενα καθίσματα και λειτουργίες Citroën Connect Nav και Citroën Connect Box Emergency.

Η Citroen προσφέρει το C4 Cactus C-Series με τον 3κύλινδρο 1,2 λίτρων PureTech κινητήρα βενζίνης απόδοσης 110 ίππων με 6άρι μηχανικό κιβώτιο και με τον BlueHDi στα 100 άλογα με το ίδιο κιβώτιο ή στα 120 άλογα με την αυτόματη μετάδοση των 6 σχέσεων.

Οι παραγγελίες για το μοντέλο έχουν ήδη αρχίζει στην Γαλλία με τιμές από 21.350 ευρώ για την βενζινοκίνητη έκδοση.
 

PEIRAIOS LEASING
NISSAN