Nέα έκδοση για τα Dacia Duster, Logan & Sandero

12.222 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2020)
Το Duster στην έκδοση SE Twenty.
4 Φωτογραφίες »

Το Duster στην έκδοση SE Twenty.

Ιδού η νέα μοναδική έκδοση που ετοίμασε η Dacia για αυτά τα τρία μοντέλα στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Mια ειδική έκδοση με την ονομασία SE Twenty ετοίμασε η Dacia για τα Sandero Stepway, Logan και Duster προσφέροντάς τους μεγαλύτερο τεχνολογικό εξοπλισμό, μικρές αλλαγές στην εμφάνιση και κάποιες διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό διάκοσμο.

Το Sandero στην έκδοση SE Twenty.

Το Sandero στην έκδοση SE Twenty.


Και τα τρία μοντέλα στην έκδοση αυτή λαμβάνουν μοναδικά διακοσμητικά κοντά στο κατώφλι των θυρών και μαύρες θήκες στους καθρέπτες. Τα Sandero και Logan προσφέρονται με 16άρες ζάντες ενώ το Duster προσφέρεται με 17άρες ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό, και τα τρία μοντέλα εξοπλίζονται με υφασμάτινα καθίσματα με μπλε λεπτομέρειες που έχουν πάνω τους εμβλήματα «Stepway» ή «Duster», μπλε φινίρισμα γύρω από τους αεραγωγούς και νέα πατάκια.

Τα Sandero και Logan στην έκδοση SE Twenty θα προσφέρονται με τον τουρμπάτο κινητήρα των 0,9 λίτρων απόδοσης 90 ίππων ενώ το Logan μπορεί να λάβει και τον 1.500άρη diesel των 95 ίππων. Και οι δύο επιλογές συνδυάζονται με 5άρι μηχανικό κιβώτιο. Από την άλλη πλευρά το Duster προσφέρεται είτε με τον 1.300άρη turbo των 130 ίππων είτε με τον 1.500άρη diesel των 115 ίππων τόσο σε δικίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις. Στάνταρ είναι το 6άρι μηχανικό κιβώτιο ενώ με το diesel μπορεί να προσφερθεί και αυτόματο κιβώτιο.

Η έκδοση SE Twenty βασίζεται στο εξοπλιστικό επίπεδο Comfort που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, multi-view κάμερα, σύστημα ανίχνευσης τυφλών σημείων, air-condition, οθόνη 7 ιντσών για το σύστημα infotainment, θερμαινόμενους ηλεκτρικούς καθρέπτες κ.α..

Οι τιμές ξεκινούν από 11.295 λίρες (13.270 ευρώ) για το Sandero, από 12.795 λίρες (15.040 ευρώ) για το Logan και από 15.645 λίρες (18.390 ευρώ) για το Duster.
Hyundai
vw