Η πρώτη εικόνα του μοντέλου στην Recon έκδοση.

Διέρρευσε το Jeep Wrangler Rubicon Recon

5.350 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2020)

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του επερχόμενου Jeep Wrangler Rubicon Recon και, μαζί της, διέρρευσαν και οι πληροφορίες για τα όσα θα προσφέρει.

H έκδοση Recon φαίνεται πως θα είναι η τελευταία προσθήκη στην γκάμα του Jeep Wrangler Rubicon και χάρη στις διαρροές που έγιναν στα forum των φίλων του μοντέλου, έχουν γίνει γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για το τι ετοιμάζει η μάρκα.

Η έκδοση λοιπόν θα προσφερθεί αποκλειστικά με τον τετρακύλινδρο turbo κινητήρα των 2,0 λίτρων και θα ξεχωρίζει εμφανισιακά χάρη στην μαύρη ματ βαφή του σε συνδυασμό με κόκκινες λωρίδες, στην μαύρη γρίλια με τις Rubicon γκρι λεπτομέρειες, στις νέες ζάντες με τα 33 ιντσών ελαστικά παντός εδάφους και στους αεραγωγούς πάνω στο καπό.

Όσον αφορά στην καμπίνα, οι κόκκινες ζώνες ασφαλείας προσθέτουν χρώμα στο εσωτερικό και ταιριάζουν πολύ με τις επίσης κόκκινες ραφές. Ο κατάλογος με τις προαιρετικές επιλογές πάντως για τον περαιτέρω εξοπλισμό είναι μεγάλος αφού περιλαμβάνει το σύνολο των επιλογών που προσφέρει η Jeep για το Wrangler Rubicon.

H τιμή της έκδοσης θα είναι 2.755 δολάρια και το μόνο που απομένει να γίνει γνωστό είναι η ημερομηνία του λανσαρίσματός της.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center