Τα φωτιστικά σώματα μπροστά είναι ελαφρώς ανασχεδιασμένα.

Το πίσω μέρος δεν φάνηκε στα πλάνα.

Διέρρευσε η Mercedes E-Class facelift

9.516 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2020)

To σύστημα infotainment της Μercedes πρόδωσε την εμφάνιση που θα υιοθετήσει η ανανεωμένη E-Class. Αυτά αλλάζουν.


H ανανεωμένη Mercedes E-Class δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη και οι teaser φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως μέχρι στιγμής εμφανίζουν το μοντέλο να είναι «ντυμένο» με βαρύ καμουφλάζ, ωστόσο η πρώτη εικόνα για το πως μοιάζει έχει ήδη διαρρεύσει μέσω… Youtube.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης MercBenzKing καλέστηκε από την Μercedes σε εκδήλωση της φίρμας για να δώσει μια πρώτη γεύση στο κοινό μέσω του καναλιού του για το ποιες θα είναι οι νέες τεχνολογίες που θα εξοπλίσουν το μοντέλο. Η E-Class ήταν ακόμα κάτω υπό βαρύ καμουφλάζ, ωστόσο, όταν η κάμερα στράφηκε πάνω στο σύστημα infotainment του αυτοκινήτου για λίγα δευτερόλεπτα, τα έμπειρα μάτια μπορούσαν να διακρίνουν τις αλλαγές που θα έχει η ανανεωμένη γερμανική μπερλίνα. Τα φωτιστικά σώματα μπροστά είναι ελαφρώς ανασχεδιασμένα ενώ κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις διακρίνονται χαμηλά στον προφυλακτήρα. Το πίσω μέρος δεν φάνηκε στα πλάνα, ωστόσο, έτσι και αλλιώς, δεν πρέπει να αναμένουμε μεγάλες αλλαγές.

Οι εικόνες από το εσωτερικό δείχνουν πως το κέντρο του τιμονιού που φέρει το «αστέρι» της μάρκας είναι πιο στενό, ενώ πολύ πιο λεπτές είναι οι ακτίνες. Από κει και πέρα οι δύο οθόνες 10,25 ιντσών θα είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού όλων των E-Class, ενώ βλέπουμε πως άπλετα είναι τα μεταλλικά χαρακτηριστικά, τα οποία με μία πρόχειρη ματιά βρίσκονται στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα, τις πόρτες και τα πετάλια.
 
Από κει και πέρα όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές του κινητήρα δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά η Mercedes λέει ότι τουλάχιστον επτά plug-in υβριδικά μοντέλα θα είναι μέρος της γκάμας της E-Class. Δύο νέοι κινητήρες θα φτάσουν επίσης μαζί με την ανανεωμένη E-Class, συμπεριλαμβανομένου ενός τετρακύλινδρου ήπια υβριδικού 2,0 λίτρων 268 ίππων, αλλά και ενός εξακύλινδρου 3λιτρου που προσφέρει 362 άλογα, επίσης με 48βολτο ηλεκτρικό σύστημα.
 

ELASTIKA 2024
moto