Η Mercedes-AMG E 63 facelift.

H Ε-Class πιθανότατα στην έκδοση AMG Line.

Η εικόνα από το πίσω μέρος της Mercedes-AMG E 63.

Η Mercedes-AMG E 63 facelift από μπροστά

3.543 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Η Mercedes-AMG E 63 facelift έκανε χθες την πρώτη εμφάνισή της χθες και σήμερα ξαναεμφανίστηκε αποκαλύπτοντας το εμπρός της μέρος.

Mια μέρα αφότου ήρθε στο φως η πρώτη φωτογραφία της ανανεωμένης Mercedes-AMG E 63, διαρρέουν τώρα δύο νέες εικόνες του μοντέλου, μια στην ίδια έκδοση υψηλών επιδόσεων και μια άλλη για την απλή E-Class στο πολύ πλούσιο και σπορτίφ εξοπλιστικό επίπεδο ΑΜG Line.

Όσον αφορά την AMG, δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν πρόκειται για την E 63 ή την E 63 S, έτσι και αλλιώς όμως, η Panamericana γρίλια δίνει το παρών και ξεχωρίζει ανάμεσα στα δύο ελαφρώς νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα ενώ πολύ πιο σπορτίφ είναι ο εμπρός διαχύτης. Από την άλλη πλευρά, η Ε-Class, αν και δεν δείχνει τόσο άγρια και επιθετική όσο η AMG συνεχίζει να υιοθετεί ένα πολύ κομψό στυλ.

Όσον αφορά το πίσω μέρος, από τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως χθες φαίνεται πως οι σχεδιαστές της Mercedes έχουν δώσει στο αυτοκίνητο ολοκαίνουργια φωτιστικά σώματα με οριζόντια διάταξη, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα κάθετη διάταξη που διατηρούν τα φώτα του τρέχοντος μοντέλου. Τα νέα φωτιστικά σώματα καλύπτουν μέρος του πλαϊνού και του πορτμπαγκάζ, δίνοντας έτσι την αίσθηση ενός ευρύτερου οπίσθιου άκρου.
 
Είναι αυτονόητο ότι και η κανονική E-Class θα διαθέτει τα νέα πίσω φώτα, μαζί με τη χρωμιωμένη ράβδο που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του καπό του πορτμπαγκάζ. Επιστρέφοντας στην AMG έκδοση η μικρή αεροτομή παραμένει στη θέση της, όπως και τα μεγάλα νεύρα στο μπροστά μέρος που φαίνονται από το ανοιχτό καπό. Ο διαχύτης στο πίσω μέρος έχει μπόλικο το μεταλλικό στοιχείο, ενώ σε ότι αφορά τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, έχουν λάβει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό από τις τρέχουσες.
 

peugeot
skoda