Η ψηφιακή πρόταση του CUPRA Leon hatchback.

Η ψηφιακή πρόταση του CUPRA Leon wagon.

Θα μοιάζει έτσι το επόμενο CUPRA Leon;

16.415 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2020)

Τo CUPRA Leon θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2020 και αυτή είναι μια καλή πρόταση για το πως θα μοιάζει μετά τα αποκαλυπτήρια.

Λίγες μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του τέταρτης γενιάς SEAT Leon, το σάιτ autofans.be δεν δίστασε να παρουσιάσει τις προτάσεις του για το πώς περίπου θα μοιάζουν οι εκδόσεις CUPRA σε hatchback και wagon αμαξώματα. Σε αυτό το σημείο πρέπει να υπενθυμίσουμε πως το όνομα CUPRA δεν αφορά πλέον τις εκδόσεις επιδόσεων των μοντέλων της SEAT αλλά αποτελεί μια ξεχωριστή μάρκα, μετά την ανεξαρτητοποίηση της από την ισπανική εταιρεία.

Ο πρόβολος είναι λογικό να έχει μεγάλες ομοιότητες με το «απλό» Leon, ωστόσο πλέον το έμβλημα της SEAT αντικαθίσταται με αυτό της CUPRA την ίδια στιγμή που, χαμηλότερα, οι αεραγωγοί είναι πιο σπορ σχεδίασης που ενισχύουν το πιο επιθετικό λουκ του μοντέλου. Στο πλάι, το μάτι πέφτει στις μοναδικές μεγαλύτερης διάστασης ζάντες που συνδυάζονται με κίτρινες δαγκάνες φρένων ενώ στο πίσω μέρος. Τέλος, στην πίσω όψη του αυτοκινήτου την παράσταση κλέβουν οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης αλλά και ο διαχύτης ενώ, φυσικά, για μια ακόμη φορά, το όνομα CUPRA βρίσκεται γραμμένο με κεφαλαία γράμματα πάνω στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ.

Πληροφορίες για το κινητήριο σύνολο με το οποίο θα εξοπλιστεί το CUPRA Leon δεν υπάρχουν. Κάποιες αναφορές κάνουν λόγο ότι η ισχύς του θα είναι 300 άλογα ενώ άλλες λένε πως θα φτάσει αυτή του επερχόμενου Golf R στους 333 ίππους. Ερωτηματικό παραμένει εάν θα προσφερθεί και κάποια plug-in υβριδική έκδοση με 245 άλογα.

Το νέο SEAT Leon θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στο δεύτερο τετράμηνο του 2020, ενώ αργότερα θα δούμε και το κορυφαίο CUPRA Leon.
 

LEASING APRILIOS
skoda