Oι εκδόσεις RS θα εξοπλιστούν με νέο εμπρός προφυλακτήρα.

Oι δύο χρωμιωμένες απολήξεις κάνουν γνωστό πως δεν πρόκειται για μια απλή Octavia.

Η Octavia RS iV wagon.

Tα σκίτσα της Skoda για την Octavia RS iV

5.409 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2020)

Η επόμενη Skoda Octavia RS θα προσφέρεται σε βενζίνη, diesel αλλα και μια plug-in υβριδική έκδοση. Αυτά είναι τα πρώτα τρία σκίτσα για την Octavia RS PHEV.


Tρία σκίτσα teaser που δίνουν μια καλή ιδέα για το πώς θα μοιάζει η plug-in υβριδική Octavia RS iV που θα κάνει το ντεμπούτο της στις 3 Μαρτίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης έδωσε στην δημοσιότητα η Skoda.

Όπως είναι λογικό, η πραγματική σχεδίαση των αυτοκινήτων δεν θα είναι τόσο ακραία όσο δείχνουν οι εικόνες αυτές, αν και θεωρείται σίγουρα πως οι εκδόσεις RS θα εξοπλιστούν με νέο εμπρός προφυλακτήρα πάνω στον οποίο θα ενσωματώνονται μεγάλοι αεραγωγοί, μαύρο φινίρισμα στην γρίλια, τα εμβλήματα RS, μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου με νέα σχεδίαση και τα γνώριμα LED running lights ημέρας στα φωτιστικά σώματα. Στο πλάι παρατηρούμε επίσης πως το wagon αποκτά μαύρους καθρέπτες σε αντίθεση με την hatchback έκδοση.

Στο πίσω μέρος, οι δύο χρωμιωμένες απολήξεις κάνουν γνωστό πως δεν πρόκειται για μια απλή Octavia ενώ η μικρή διακριτική αεροτομή στο πορτ-μπαγκάζ ενισχύει το σπορ λουκ του τσέχικου μοντέλου. Κάποιο σκίτσο ή κάποια φωτογραφία από το πίσω μέρος του wagon δεν υπάρχει, πάντως έχει διαρρεύσει πως θα υπάρχει αεροτομή στο τέλος της οροφής, το έμβλημα RS θα μεταφερθεί στην αριστερή πλευρά ενώ τέλος, όπως αναμενόταν, το σήμα της Skoda θα αντικατασταθεί από το όνομα της εταιρείας σε κεφαλαία γράμματα.

H ισχύς της plug-in υβριδικής Οctavia RS iV θα είναι 241 ή 245 άλογα. Σύντομα αναμένονται πληροφορίες για τις εκδόσεις βενζίνης και diesel της επερχόμενης Octavia RS.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda