Πρεμιέρα για το νέο CUPRA Leon (+video)

4.410 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2020)

Το νέο «καυτό» CUPRA Leon βρίσκεται προ των πυλών. Δείτε πότε θα γίνει η επίσημη αποκάλυψή του και μάθετε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Η σκληροπυρηνική έκδοση του καινούριου SEAT Leon θα κάνει ντεμπούτο σήμερα, στις 19:30 ώρα Ελλάδος και πιθανότατα θα κρύβει κάτω από το καπό της ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως, το νέο CUPRA Leon αναμένεται να εξοπλιστεί με μια αναβαθμισμένη έκδοση του plug-in υβριδικού κινητήριου συνόλου του καινούριου SEAT Leon που αποτελείται από έναν TSI 1,4 λίτρων απόδοσης 204 ίππων με μια μπαταρία 13 kWh που προσφέρει αυτονομία 60 χιλιομέτρων. 

Η «καυτή» έκδοση αναμένεται να αποδίδει 245 άλογα και να πετυχαίνει το 0-100 χλμ./ώρα από στάση σε 6,5 δευτερόλεπτα με την αυτονομία της μπαταρίας πιθανότατα να μειώνεται στα 55 χιλιόμετρα. Φήμες αναφέρουν πως θα λανσαριστεί και μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση «R» με 2λιτρο TSI μοτέρ με ιπποδύναμη ίδια με αυτή του επερχόμενου Golf R που θα του δίνει την δυνατότητα να κάνει το 0-100 σε κάτω από 5 δευτερόλεπτα. Τέλος, ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως στην γκάμα του CUPRA Leon θα υπάρξει και μια diesel έκδοση που ίσως αφορά αποκλειστικά στην ST (wagon) εκδοχή του μοντέλου.

Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr για να δείτε την αναλυτική παρουσίαση του hot hatch της CUPRA.
 

PEIRAIOS LEASING
NISSAN