4 φωτογραφίες »

6 νέα εξηλεκτρισμένα Citroen το 2020

4.466 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2020)

Βρεθήκαμε στο Παρίσι καλεσμένοι από τη Citroen σε μία εκδήλωση, όπου μας αποκάλυψε το πλάνο εξηλεκτρισμού της.

Η Citroen σε ένα πανευρωπαϊκό event αποκάλυψε τα πλάνα της, για τον εξηλεκτρισμό των μοντέλων της, τα οποία θα είναι «καθαρά» και «ισχυρά». Η παρουσία άλλωστε του CEO της φίρμας, Βίνσεντ Κομπέ, ο οποίος ήταν ο βασικός ομιλητής της εκδήλωσης, δείχνει πόσο σοβαρά έχει πάρει η Citroen την προσπάθεια μείωσης των ρύπων, μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας, που θα λάβουν τα μοντέλα της.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κομπέ μέσα στη χρονιά θα δούμε 6 νέα μοντέλα. Η αρχή θα γίνει με την Plug-In υβριδική έκδοση του C5 Aircross, καθώς και την έκδοση παραγωγής του ηλεκτρικού πρωτότυπου AMI ONE. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ακολουθήσουν η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Spacetourer, αλλά και ενός νέου, επίσης ηλεκτρικού μικρομεσαίου χάτσμπακ. Επιπλέον, η γαλλική φίρμα θα παρουσιάσει και δύο ηλεκτρικά επαγγελματικά μοντέλα. 

Παράλληλα με την εκδήλωση είχαμε τη δυνατότητα να δούμε από κοντά και κάποια από αυτά. Αναλυτικότερα είδαμε από κοντά την Plug-In υβριδική έκδοση του δημοφιλούς μικρομεσαίου SUV της, C5 Aircross, το οποίο θα διαθέτει ηλεκτρική αυτονομία έως και 55 χλμ.. Τις εντυπώσεις ωστόσο έκλεψε η έκδοση παραγωγής του μίνι ΑΜΙ ΟΝΕ, το οποίο έχει μήκος 2,4 μ., αυτονομία 70 χλμ., δε χρειάζεται δίπλωμα να το οδηγήσεις και κοστίζει 19,99 ευρώ το μήνα ή 0,26 ευρώ/λεπτό χρήσης.


Κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε την παρουσίαση του Citroen C5 Aircross Plug-In Hybrid


Κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε την παρουσίαση του Citroen AMI ONE Project

Toyota
moto