4 φωτογραφίες »

Πρώτες εικόνες του νέου Fiat 500e

2.990 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2020)

Το ολοκαίνουριο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500 βασίζεται σε νέα ηλεκτρική πλατφόρμα αλλά γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμο χάρη στο γνωστό του στυλ.


Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες εικόνες του αμιγώς ηλεκτρικού 500e, ωστόσο πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε στον τομέα της ισχύος δεν έχουν αποκαλυφθεί μέχρι αυτή την στιγμή.

Το ηλεκτρικό 500ράκι φαίνεται πως θα εξοπλίζεται με LED φωτιστικά σώματα τόσο εμπρός όσο και πίσω και πλήρως νέο προφυλακτήρα με διαφορετικούς αεραγωγούς ενώ το μάτι πέφτει αμέσως στο έμβλημα «500» που υπάρχει στην θέση της παραδοσιακής γρίλιας.

Aρκετές είναι οι διαφορές στον εσωτερικό διάκοσμο αφού μπορούμε να διακρίνουμε πως το νέο ηλεκτρικό 500ράκι εξοπλίζεται με νέο πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής, διαφορετική επένδυση με νέα υλικά αλλά και νέο πολυλειτουργικό τιμόνι.

Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά το κινητήριο σύνολό του αφού είναι ασφαλές να υποπτευθούμε πως λόγω των μικρών διαστάσεων που έχει το αυτοκίνητο αυτό, δεν θα μπορέσει να εξοπλιστεί με μεγάλες ηλεκτρικές μπαταρίες. Το προηγούμενο ηλεκτρικό 500ράκι εξοπλιζόταν με μια μπαταρία 24 kWh που προσέφερε αυτονομία 140 χιλιομέτρων, άρα περιμένουμε πως και η νέα γενιά θα κινηθεί κοντά σε αυτά τα επίπεδα.

Το εμπορικό του λανσάρισμα θα γίνει μέσα στο φετινό καλοκαίρι.
 
 

Mercedes
test center