H ψηφιακή πρόταση του κορεάτικου οίκου.

H Μaybach S-Class;

4.907 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2020)

Σχεδόν σίγουρο είναι πως η νέα S-Class θα λάβει και υπερπολυτελή έκδοση Maybach. Θα μοιάζει έτσι άραγε;


Mπορεί η νέας γενιάς Mercedes S-Class να βρίσκεται ακόμα σε δοκιμές, ωστόσο ήδη γνωρίζουμε πως η γερμανική εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει στο μοντέλο και μια ακόμη πιο πολυτελή έκδοση, κάτω από το όνομα της Maybach.

Διάφορες αναφορές κάνουν λόγο μάλιστα πως το μοντέλο βρίσκεται ήδη για δοκιμές και ότι σε σχέση με την «απλή» S-Class θα προσφέρει μεγαλύτερους χώρους κυρίως για τους πίσω επιβάτες, θα κατασκευαστεί από πιο ελαφριά υλικά και θα εφοδιάζεται με τους ισχυρότερους κινητήρες που έχει στην φαρέτρα της η μάρκα.

Η νέα Maybach S-Class εκτός από τις Βentley και Rolls-Royce θα κληθεί να αντιμετωπίσει και το SUV «αδερφάκι» της, την Maybach GLS που λέγεται πως είναι ήδη στα σκαριά. Οι πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο πως η σεντάν έκδοση θα έχει τρία μεγάλα πλεονέκτηματα καθώς, πηγές μέσα από το στρατόπεδο της φίρμας κάνουν λόγο πως η Maybach S-Class θα εξοπλιστεί με ελαφρώς διαφορετικό εσωτερικό διάκοσμο, θα έχει περισσότερα συστήματα αυτονομίας και θα εφοδιάζεται με V12 μοτέρ.

Η φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω είναι μια πρόταση του κορεάτικου σχεδιαστικού studio KKS Studio για την νέα Maybach S-Class, στηριζόμενη σε όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Το αυτοκίνητο θα είναι περισσότερο επιβλητικό παρά σπορτίφ αλλά αναμένεται να υιοθετήσει όλες τις μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές της Mercedes.
 

Hyundai
OPEL