Οι ομοιότητες με το νέο Juke είναι εμφανείς στον πρόβολο.

Το νέο Nissan Qashqai;

112.189 Επισκέψεις στο άρθρο (15/8/2020)

Mε τον ανταγωνισμό να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, η Nissan δεν θα αργήσει να παρουσιάσει το νέας γενιάς Qashqai. Θα θέλατε να μοιάζει έτσι;

Ύστερα από περίπου 7 πολύ επιτυχημένα χρόνια στην αγορά της Ελλάδας και της Ευρώπης, η Nissan είναι έτοιμη να παρουσιάσει μέσα στο 2020 το Qashqai νέας γενιάς για να μπορέσει να ανταποκριθεί στον μεγάλο ανταγωνισμό. Μπορεί στην Ελλάδα να παρέμεινε το best-seller στην κατηγορία του το 2019, στην Ευρώπη όμως σημειώθηκε μείωση 6% στις πωλήσεις του, σύμφωνα με τα στοιχεία της JATO Dynamics.

Το αυτοκίνητο στην εικόνα είναι μια ψηφιακή πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το επόμενο Qashqai έχοντας ως δεδομένο πως η σχεδιαστική του ταυτότητα θα λάβει δάνειο πολλά στοιχεία από το IMQ concept που αποκαλύφθηκε πριν ένα χρόνο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Πληροφορίες για την καμπίνα δεν υπάρχουν αλλά οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο πως η Nissan σκοπεύει να εγκαταστήσει στο ταμπλό μια μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα infotainment και να μειώσει τα μπουτόν. Οι χώροι για τους επιβάτες ίσως αυξηθούν, οι διαστάσεις του αυτοκινήτου πάντως δεν θα αλλάξουν σημαντικά.

Το νέο Qashqai θα προσφερθεί πιθανότατα μόνο με κινητήρες βενζίνης και με plug-in υβριδικά σύνολα. Σχετικά με τον ενδεχόμενο ύπαρξης αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης του Qashqai οι πιθανότητες αν όχι μηδενικές είναι απειροελάχιστες, αφού η Nissan μέσω του Ariya Concept δείχνει πως έχει σε προτεραιότητα να φέρει ένα μικρό η μεσαίο SUV με αυτή τη δυνατότητα.

Πρώτη υποψήφια ημερομηνία για να δούμε το νέο Qashqai είναι ο Σεπτέμβριος.
 

Mercedes
moto