2 φωτογραφίες »

Το X-Trail στη νέα του γενιά θα λάβει έμπνευση από το νέο Juke.

Nέο ψηφιακό σχέδιο για το Nissan X-Trail

4.651 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2020)

Tα λεπτά φώτα LED και η πιο μοντέρνα V-Motion γρίλια θα δώσουν νέο αέρα το επερχόμενο Nissan X-Trail. Θα θέλατε να μοιάζει έτσι;


Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθαν στο φως οι πρώτες εικόνες του νέου X-Trail μέσα από τα έγγραφα που κατέθεσε η Nissan στο υπουργείο Οικονομικών της Βραζιλίας. Το ρωσικό site kolesa.ru δεν έχασε την ευκαιρία και έδωσε χρώμα σε αυτές τις εικόνες, ώστε να παρουσιάσει το πώς θα μοιάζει πιθανότατα το μοντέλο όταν γίνει το ντεμπούτο του.

Το X-Trail στη νέα του γενιά θα λάβει έμπνευση από το νέο Juke, υιοθετώντας πιο μοντέρνα V-Motion γρίλια, λεπτά LED φώτα τοποθετημένα ψηλά στον πρόβολο, κάθετους αεραγωγούς στις δύο άκρες και νέα κυρίως φωτιστικά σώματα. Στρέφοντας το βλέμμα στο υπόλοιπο αμάξωμα, οι ράγες και τα πλαϊνά μαρσπιέ κλέβουν την παράσταση ενώ μεγάλες φαίνεται πως θα είναι οι αλλαγές στο πίσω μέρος, χάρη στα νέας σχεδίασης φώτα, στην καινούρια αεροτομή και τον ογκώση πίσω προφυλακτήρα.

Διαφοροποιήσεις σε αρκετά μεγάλη έκταση αναμένουμε στην καμπίνα αφού το νέο X-Trail αναμένεται να επωφεληθεί από ποιοτικότερα υλικά κατασκευής και περισσότερη τεχνολογία. Ο οδηγός θα έχει στα χέρια του ένα τιμόνι με επίπεδη βάση και πίσω από αυτό θα υπάρχει ένας νέος πίνακας οργάνων ενώ στο κέντρο θα βρίσκεται η οθόνη για το σύστημα infotainment.

Πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχουν, ωστόσο δίπλα στους κινητήρες εσωτερικής καύσης αναμένουμε να τοποθετηθούν ήπια υβριδικά και plug-in υβριδικά σύνολα. Πότε πρέπει να περιμένουμε τη νέα γενιά δεν έχει γίνει γνωστό, υπάρχουν φήμες που κάνουν λόγο παντως πως η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στα μέσα του 2020 με το εμπορικό λανσάρισμα να ακολουθεί στις αρχές του 2021.
 

Toyota
test center