4 φωτογραφίες »

Σε καλλιτέχνημα μετέτρεψε μια Mercedes-AMG E 53 Cabriolet η Hofele.

Αριστούργημα Mercedes-AMG E 53 cabrio

7.385 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2020)

Σε καλλιτέχνημα μετέτρεψε μια Mercedes-AMG E 53 Cabriolet η Hofele, η οποία αν και αρχικά επρόκειτο να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2020, το έκανε πριν από λίγο διαδικτυακά.

Η βελτιωτική εταιρεία δούλεψε τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του γερμανικού κάμπριο. Το αμάξωμα έλαβε ένα εντυπωσιακό μπλε χρώμα (Peacock Blue), ενώ παράλληλα τροποποίησε και τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα δίνοντάς του μεταλλικά πτερύγια στους αεραγωγούς και μαύρο πλέγμα. Εν τω μεταξύ, στη μάσκα το λογότυπο της Mercedes έχει αντικαταστεί από αυτό της Hofele.
 
Τα μεταλλικά στοιχεία δεν σταματούν στο εμπρόσθιο μέρος, αλλά συνεχίζουν και στο πλάι του αυτοκινήτου, μέσω μίας γραμμή που φτάνει έως και πίσω. Εκεί δεσπόζει ο αεροδυναμικός διαχύτης, βαμμένος στο ίδιο χρώμα, αλλά και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. Κλείνουμε με το εξωτερικό κάνοντας αναφορά στις ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών που ακολουθούν την πεπατημένη του ασημί φινιρίσματος.
 
Το εσωτερικό έχει ουσιαστικά «ανακαινιστεί» με υλικά υψηλής ποιότητας και λευκό δέρμα Nappa, το οποίο συνδυάζεται με μπλε (Royal Blue) περιγράμματα. Το τελευταίο το συναντάμε μεταξύ άλλων στο τιμόνι και το ταμπλό. Τέλος η Hofele αναφέρει πως έχει προσθέσει πατάκια από μαλλί.
 
Μηχανικά δεν έχει αλλάξει κάτι. Έτσι ο 3,0 λίτρων twin-turbo κινητήρας που συνοδεύεται από μία γεννήτρια και ηλεκτρικό σύστημα 48 βολτ συνεχίζουν να είναι υπεύθυνα για την παραγωγή ισχύος. Ως εκ τούτου η Mercedes-AMG E 53 Cabriolet της Hofele συνεχίζει να έχει στ διάθεσή της 435 ίππους και 520 Nm ροπής με επιπρόσθετο boost 22 ίππων και 250 Nm ροπής.
 
Ολοκληρώνοντας να πούμε πως πληροφορίες για το κόστος απόκτησης δίνονται μετά από επικοινωνία του κάθε ενδιαφερόμενου με την εταιρεία.         

Mercedes
test center