Το Golf R θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ένα τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 2,0 λίτρων.

«Γυμνάζεται» στο Ring το νέο Golf R (+vid)

2.773 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2020)

To νέο Golf R βρίσκεται στο Ring για να εξαλείψει τις αδυναμίες του και να είναι έτοιμο για την επίσημη παρουσίασή του μέσα στο 2020. Πάρτε μάτι.


Τις δοκιμές του στην θρυλική πίστα του Nurburgring συνεχίζει το καινούριο Volkswagen Golf R λίγους μήνες πριν την επίσημη παρουσίασή του, χωρίς φαινομενικά να λαμβάνει μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με την GTI έκδοση υψηλών επιδόσεων που έχει προηγηθεί.

Στα πλάνα που θα δείτε στο video, δεν ακούγεται αρκετά ο ήχος της εξάτμισης, γεγονός περίεργο αν λάβει κανείς υπόψη του πως το Golf R θα έχει τέσσερις απολήξεις για να προσφέρει στον οδηγό την πρέπουσα απόλαυση από ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Στο κομμάτι των κινητήρων το Golf R θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ένα τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 2,0 λίτρων, όπως το εξερχόμενο μοντέλο, αν και τροποποιήθηκε για να παράγει περίπου 333 ίππους.

Τέλος, από το εσωτερικό δεν έχουν υπάρξει εικόνες, όμως πιστεύεται πως η καμπίνα θα έχει μεγάλες ομοιότητες με αυτή του Golf GTI. Έτσι περιμένουμε να βρούμε ένα νέο πολυλειτουργικό σπορ τιμόνι με χειριστήρια αφής, διάτρητο δέρμα και το λογότυπο R. Λίγο πιο δίπλα θα βρίσκεται μία οθόνη (ίσως 10 ιντσών) για το σύστημα ψυχαγωγίας, αλλά και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Φυσικά θα παρέχονται όλες οι hi-tech ανέσεις, αναφορικά με τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού.  

Toyota
moto