3 φωτογραφίες »

Η έκδοση βασίζεται στο εξοπλιστικό επίπεδο Sport.

Νέο Mazda MX-5 R-Sport

8.957 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2020)

Το ιαπωνικό roadster προσφέρεται τώρα σε νέα έκδοση αποκλειστικά με τον 1.500άρη κινητήρα των 132 ίππων.


Mια νέα ειδική έκδοση για το MX-5 λανσάρει η Mazda στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, κάτω από την ονομασία R-Sport και για μόνο 150 κομμάτια.

Η έκδοση βασίζεται στο εξοπλιστικό επίπεδο Sport και γίνεται διαθέσιμη με το Polymetal Grey χρώμα, 16άρες Rays ζάντες, μαύρες θήκες καθρεπτών και γκρι υφασμάτινη οροφή, ενώ την ίδια στιγμή η καμπίνα εξοπλίζεται με Nappa δερμάτινα καθίσματα με ασημένιες ραφές. Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται η πλοήγηση, τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto, το cruise control, τα θερμαινόμενα καθίσματα και πολλά άλλα.

«Χαίρομαι που μπορούμε να προσφέρουμε μια αποκλειστική έκδοση για MX-5 Convertible στους πελάτες μας. Με την ένταξή της στη σειρά, έχουμε τώρα μια εξαιρετική γκάμα MX-5», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mazda Motors UK, Jeremy Thomson.

Η ισχύς πηγάζει από τον Skyactiv-G 1.500άρη κινητήρα απόδοσης 132 ίππων με τιμές να ξεκινούν από τις 27.700 λίρες (31.700 ευρώ). Οι παραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει αλλά οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν όταν αρθούν τα μέτρα για την πανδημία στην χώρα.

peugeot
NISSAN