3 φωτογραφίες »

Το γερμανικό μοντέλο στις εικόνες λαμβάνει τον πρόβολο του hatchback.

Το νέο VW Golf wagon;

3.584 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2020)

Οι station wagon εκδόσεις έχουν το δικό τους κοινό και η Volkswagen ετοιμάζει ήδη την νέα γενιά του εκπροσώπου της. Θα θέλατε να μοιάζει έτσι;


To νέο Golf παρουσιάστηκε στις απλές αλλά και στις εκδόσεις επιδόσεων GTI, GTD και GTE, ωστόσο πέρα από την R έκδοση που θα έρθει μέσα στους επόμενους μήνες, η Volkswagen θα προχωρήσει στο λανσάρισμα και των νέων SportWagen και Alltrack τον ερχόμενο Οκτώβριο.

H σελίδα Overboost BR στο Facebook προσπάθησε από την πλευρά της να παρουσιάσει την πρότασή της για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το Golf σε έκδοση wagon, καταφέρνοντας θα λέγαμε να αποφύγει τις ακραίες παρεμβάσεις και να κινηθεί με βάση την λογική. Το γερμανικό μοντέλο στις εικόνες λαμβάνει τον πρόβολο του hatchback και ίδιες σχεδιαστικές γραμμές μέχρι τις δεύτερες κολώνες (Β-pillars). Έπειτα, λόγω του μακρύτερου αμαξώματος, η σχεδίαση του αυτοκινήτου αλλάζει αποκτώντας station wagon χαρακτηριστικά, αν και το πίσω μέρος συνεχίζει να εξοπλίζεται με τα ίδια φωτιστικά σώματα, τις απολήξεις και την αεροτομή της hatchback έκδοσης.

Πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της φίρμας κάνουν λόγο ότι η νέα γενιά του Golf wagon θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της φίρμας στο Wolfsburg και όχι στο Zwickau όπως ο προκάτοχος του. Ο ανταγωνισμός του θα είναι μεγάλος καθώς, wagon εκδόσεις για τα μικρομεσαία τους μοντέλα έχουν οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη.

Αντίθετα, η νέα γενιά του Golf στην wagon έκδοση δεν θα προσφερθεί στην μεγάλη αγορά των ΗΠΑ.
 

NEO TRAFIC
skoda