2 φωτογραφίες »

Η γρίλια είναι φρεσκαρισμένη σε συγκεκριμένα σημεία.

Πρώτες εικόνες του Kia Picanto facelift

5.293 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2020)

Το ανανεωμένο Picanto θα έρθει στην Ευρώπη μέχρι τις αρχές του 2021 και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως.


Οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Kia Picanto ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ύστερα από διαρροές από κορεάτικα μέσα ενημέρωσης. Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις εικόνες αφορά την ντόπια αγορά του μοντέλου, ωστόσο οι αλλαγές σε σχέση με την έκδοση για την Ευρώπη δεν θα είναι μεγάλες.

Το ανανεωμένο Picanto θα εξοπλίζεται με δύο μικρά φωτιστικά σώματα πιο χαμηλά και κεντρικά στον προφυλακτήρα αλλά και δύο λεπτές μπάρες μέσα στην tiger-nose γρίλια που λαμβάνει τώρα πιο έντονο φινίρισμα από χρώμιο ενώ νέα είναι η σχεδίαση των LED φωτιστικών σωμάτων.

Η δεύτερη εικόνα αφορά το πίσω μέρος του κορεάτικου μίνι και όπως φαίνεται, η εταιρεία αποφάσισε να του προσφέρει ελαφρώς ανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα αλλά καινούριο προφυλακτήρα που έχει στο κάτω του μέρος μια τραπεζοειδούς σχήματος απόληξη.

Αλλαγές στα μηχανικά σύνολα δεν πρέπει να περιμένουμε, αφού η παλέτα θα συνεχίζει να αποτελείται από ατμοσφαιρικούς κινητήρες 1.000 και 1.200 κ.εκ αλλά και από ένα turbo μοτέρ 1,0 λίτρου με ισχύ 100 άλογα.

Η κορεάτικη πηγή που δημοσίευσε τις φωτογραφίες αναφέρει πως το ντεμπούτο του Picanto στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές του θα γίνει στα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021.
 

NEO TRAFIC
moto