2 φωτογραφίες »

Οι τροχοί βρίσκονται τώρα πιο κοντά στους θόλους.

Η G-Class σε pick-up!

3.793 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2020)

H Μercedes θα μπορούσε να αντικαταστήσει την X-Class με μια pick-up έκδοση της G-Class δίνοντας περισσότερη έμφαση στο status του μοντέλου παρά στον πρακτικό του χαρακτήρα. Τι λέτε;


Mε την Mercedes να έχει ήδη ανακοινώσει πως η παραγωγή της X-Class θα σταματήσει σε λίγες εβδομάδες, συνεπάγεται αυτόματα πως η γερμανική εταιρεία μένει ξανά χωρίς κάποιο εκπρόσωπο στην κατηγορία των pick-up.

Σύμφωνα με πολλούς φίλους της φίρμας, η Mercedes θα μπορούσε πολύ εύκολα να καλύψει το κενό αυτό, εάν αποφάσιζε να κατασκευάσει μια pick-up έκδοση πάνω στην τελευταίας γενιάς X-Class, όπως την φαντάστηκε στο δικό του σχέδιο η σελίδα j.b. cars στον λογαριασμό της στο Instagram. Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε, το αυτοκίνητο μοιάζει με κανονική G-Class μέχρι τις δεύτερες κολόνες, ωστόσο έπειτα η σχεδίαση του διαφοροποιείται για να υιοθετήσει πιο πρακτικά χαρακτηριστικά. Οι τροχοί βρίσκονται τώρα πιο κοντά στους θόλους και φυσικά υπάρχει μια καρότσα στο πίσω μέρος τόσο μικρή που η αλήθεια είναι πως δεν θα την προτιμούσαν πολλοί επαγγελματίες για την δουλειά τους.

Στο πίσω μέρος επίσης βλέπουμε πως το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με μία μόνο «μπούκα», αν και την ίδια στιγμή, ο σχεδιαστής αναφέρει πως πρόκειται για μια AMG G 63 και ότι το pick-up εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V8 κινητήρα κάτω από το καπό.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια αναφορά πως η Mercedes ετοιμάζει ένα τέτοιο pick-up. Mια G-Class pick-up έκδοση θα μπορούσε να τονώσει τις πωλήσεις του μοντέλου, ωστόσο αυτή την στιγμή, τα νούμερα δείχνουν πως δεν είναι κάτι που χρειάζεται…
 

NEO TRAFIC
skoda