3 φωτογραφίες »

Λείπουν οι πίσω πόρτες στην ψηφιακή Giulia GTAm.

Η Alfa Romeo Giulia GTAm χωρίς πίσω πόρτες

6.420 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2020)

Aφού τα πίσω καθίσματα αφαιρέθηκαν για να μειωθεί το βάρος της Giulia GTAm, τότε γιατί να υπάρχουν οι πίσω πόρτες; Έτσι θα έμοιαζε το σκληροπυρηνικό σεντάν σε μια πιθανή δίθυρη έκδοση.


H Αlfa Romeo Giulia GTAm είναι αυτή την στιγμή ένα από τα ακριβότερα σπορ σεντάν που προσφέρονται στην αγορά ενώ, λόγω του ό,τι έχει αγωνιστικές προδιαγραφές, προσφέρεται χωρίς πίσω καθίσματα για να μειωθεί το βάρος του αυτοκινήτου.

Αφού λοιπόν η Gran Turismo Alleggerita Modificata δεν έχει πίσω καθίσματα, γιατί η Alfa Romeo την προσφέρει με πίσω πόρτες και δεν κατασκεύασε μια δίθυρη έκδοση; O λόγος είναι φυσικά πως αυτό θα απαιτούσε επιπλέον χρήματα και έχοντας ως δεδομένο πως η παραγωγή των GTA και GTAm θα περιοριστεί στα 500 αυτοκίνητα, τα περιθώρια κέρδους θα στένευαν.

Η σελίδα Car Lifestyle στο Instagram παρουσίασε πάντως την δική της πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια δίθυρη Alfa Romeo Giulia GTAm προσφέροντάς της πιο coupe χαρακτηριστικά. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει κάποια πληροφορία πως η Alfa Romeo έχει κάποια πρόθεση να κατασκευάσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Αντίθετα, η Alfa Romeo επικεντρώνει τις προσπάθειές της στην ανάπτυξη των δύο νέων SUV που ετοιμάζει, τα οποία θα τοποθετηθούν κάτω από την Stelvio. H Tonale αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2021 ενώ ένα μικρό crossover θα ακολουθήσει το 2022.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda