6 φωτογραφίες »

Ψηφιακό σχέδιο για το ανανεωμένο Polo.

Το ανανεωμένο Polo;

13.966 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2020)

Έμπνευση από το νέο Nivus για το μπροστινό μέρος και από το T-Cross για το πίσω έλαβε ο Kleber Silva για την πρόταση του για το ανανεωμένο Polo. Θα θέλατε να αλλάξει τόσο ριζικά;


Το έκτης γενιάς VW Polo παρουσιάστηκε πριν από σχεδόν τρία χρόνια με διαστάσεις μεγαλύτερες από ποτέ και ευρεία γκάμα κινητήρων κινητήρων, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως το μοντέλο χρειαζόταν μεγαλύτερες αλλαγές στην σχεδίασή του για να το ξεχωρίσει σε σχέση με το παρελθόν.

Ο γνωστός για τα ψηφιακά του σχέδια, κ. Kleber Silva θεωρεί πως η VW, μέσα στα επόμενα χρόνια, θα προχωρήσει στην παρουσίαση του ανανεωμένου Polo και για αυτό φρόντισε να παρουσιάσει την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε η μάρκα να αλλάξει ριζικά την εξωτερική εμφάνιση του γερμανικού μικρού.

Στον πρόβολο, το ψηφιακά ανανεωμένο Polo εξοπλίζεται με στοιχεία από το νέο Nivus που του δίνουν εκ πρώτης όψεως σαφώς μεγαλύτερη γρίλια και διαφορετικό προφυλακτήρα, ενώ πίσω, η εικόνα αλλάζει ριζικά μιας και το μοντέλο λαμβάνει φωτιστικά σώματα από το νέο T-Cross αλλά και αυτή την μαύρη λωρίδα κατά μήκος του πορτ-μπαγκάζ.

Εκτός του Polo, o Silva ασχολήθηκε και με το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ανανεωμένο Virtus, το σεντάν που προσφέρεται μόνο στις χώρες της Λατινικής Αμερικής ενώ παρουσίασε και την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Nivus σε έκδοση επιδόσεων R με το 2λιτρο μοτέρ των 200 ίππων.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
4green