4 φωτογραφίες »

Η Τοyota Corolla Special Edition.

Νέα Τοyota Corolla Special Edition

11.828 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2020)

Μόνο με αυτό το κόκκινο χρώμα και με μαύρες ζάντες μοναδικής σχεδίασης θα προσφέρεται η Special Edition έκδοση της νέας Corolla. Γνωρίστε την.


Μια νέα ειδική έκδοση για την Corolla hatchback ετοίμασε η Τοyota, ωστόσο δεν πρόκειται για την τετρακίνητη επιλογή υψηλών επιδόσεων που αναμένουμε να κάνει ντεμπούτο σύντομα.

Η Τοyota Corolla Special Edition μπορεί να μην έχει κάποιο ευφάνταστο όνομα αλλά προσφέρει αρκετές αναβαθμίσεις στην εμφάνιση του μοντέλου. Η μόνη χρωματική επιλογή είναι η βαφή Supersonic Red που συνδυάζεται με μοναδικές 18άρες ζάντες αλουμινίου και αρκετό μαύρο φινίρισμα κατά μήκος όλου του αμαξώματος σε σημεία όπου συνήθως βρίσκεται χρώμιο. Ακόμα, τα εμβλήματα «Special Edition» δίνουν το παρών, ενώ το bodykit της φίρμας περιλαμβάνει πλαϊνές ποδιές, εμπρός διαχύτη και μαύρη μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής. Τέλος, διαθέσιμο στο στάνταρ εξοπλισμό είναι το Enhanced Cargo Space που προσφέρει λίγους παραπάνω αποθηκευτικούς χώρους πίσω από τα πίσω καθίσματα.

Η έκδοση προσφέρεται με έναν 4κύλινδρο 2λιτρο turbo κινητήρα 170 ίππων Ιδεν προσφέρεται στην Ελλάδα) που συνεργάζεται με ένα CVT ή 6άρι μηχανικό κιβώτιο για να σταλεί η κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Τοyota κάνει λόγο πως η έκδοση αυτή «δίνει μια καλή γεύση για τα περισσότερα που θα έρθουν στην κατηγορία των hatchback», κάτι που ίσως είναι έμμεση αναφορά στην Corolla υψηλών επιδόσεων που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο έχοντας κάτω από το καπό της τον 1.600άρη turbo κινητήρα του GR Yaris με τα 261 άλογα.
 

Toyota
moto