5 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Ανανεωμένο Suzuki Ignis

66.402 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2020)

«Πράσινο» και περιπετειώδες: Tο Suzuki Ignis ανανεώθηκε αισθητικά, απέκτησε πιο οικολογική συνείδηση, μέσω παρεμβάσεων στο ήπια υβριδικό του σύνολο και φυσικά διατήρησε τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.


Η Suzuki προχώρησε στην ανανέωση του χαρισματικού της μίνι Crossover, προκειμένου να αποκτήσει πιο επίκαιρη εμφάνιση και παράλληλα να μειώσει τους ρύπους του, μέσω της παράλληλης μείωσης της ισχύς του. Η τιμή του στη βασική δικίνητη (υπάρχει και τετρακίνητο) έκδοση GL Ignis ξεκινάει από τα 12.540 ευρώ και είναι τσιμπημένη (ως τιμή εκκίνησης) για τα δεδομένα της κλάσης, ωστόσο διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό με στοιχεία όπως αυτόνομο φρένο και προβολείς ομίχλης), ενώ σίγουρα έχει αδιαμφισβήτητα διαφορετικό και περιπετειώδη χαρακτήρα.

Σχεδίαση: Όμορφο μπροστά, «ιδιαίτερο» πίσω
Όσον αφορά στην εξωτερική του σχεδίαση, το Suzuki Ignis σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο και τραβάει την περιέργεια των περαστικών. Oι διαφοροποιήσεις στην εμφάνισή του περιλαμβάνουν την υιοθέτηση μιας γρίλιας νέας σχεδίασης στον πρόβολο και διαφορετικό, πιο επιβλητικό προφυλακτήρα, ενώ στο πίσω μέρος το μεγάλο μαύρο πλαστικό που ήταν τοποθετημένο οριζοντίως είναι πλέον παρελθόν, με την θέση του να παίρνει ένας διαφορετικός προφυλακτήρας. Από εκεί και πέρα το μάτι πέφτει και πάλι στη φαρδιά πίσω κολόνα που δεν είναι πολύ γοητευτική. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto