2 φωτογραφίες »

Το kolesa.ru παρουσίασε την πρότασή του για το πώς θα μοιάζει το ανανεωμένο Arteon.

To VW Arteon facelift;

3.760 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2020)

Αυτή είναι η πρόταση ρωσικού σάιτ για το πως θα μοιάζει το ανανεωμένο Arteon σε coupe και shooting brake έκδοση.


H Volkswagen εργάζεται πυρετωδώς για τον ερχομό του ανανεωμένου Arteon που θα γίνει επίσημα στις 24 Ιουνίου αλλά η εταιρεία φρόντισε να μας προιδεάσει με την δημοσίευση μιας teaser εικόνας στην οποία εμφανιζόταν το μοντέλο σε coupe και shooting-brake έκδοση.

Από την πλευρά του, το kolesa.ru παρουσίασε την πρότασή του για το πώς θα μοιάζει το ανανεωμένο Arteon, ξέροντας πως οι αλλαγές που ετοιμάζει η εταιρεία δεν θα είναι μεγάλες. Πάρα ταύτα, το μοντέλο, σύμφωνα με το ρωσικό σάιτ, λαμβάνει νέο προφυλακτήρα με δύο μεγάλους αεραγωγούς στις δύο άκρες ενώ στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα γίνονται μεγαλύτερα και ελαφρώς ανασχεδιασμένα ενώ οι απολήξεις γίνονται τώρα τέσσερις αντί για δύο.

Όπως προαναφέραμε, παράλληλα με το Arteon coupe θα παρουσιαστεί και η δεύτερη έκδοση αμαξώματος, το Arteon Shooting Brake, όμως η μάρκα δεν προχωρά σε περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό όμως που λέει είναι πως μέρος του εξοπλισμού θα αποτελέσει το νέο σύστημα ψυχαγωγίας του VW Group με τις τελευταίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Παράλληλα θα υπάρξει και το νέο προηγμένο ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης «Travel Assist» ικανό να οδηγεί, να επιταχύνει και να φρενάρει το αυτοκίνητο με ταχύτητες έως και 210 χλμ./ώρα.
 
Αυτό που δεν αναφέρει το δελτίο τύπου είναι αν και τα δύο στυλ αμαξώματος είναι έτοιμα να έρθουν και στην ισχυρότερη έκδοση R. Δεν γίνεται σαφές αν οι R εκδόσεις θα παρουσιαστούν στις 24 Ιουνίου ή η μάρκα θα παρατείνει την αγωνία παρουσιάζοντάς τες  κάποια στιγμή αργότερα.
 
Τέλος καμία αναφορά δεν γίνεται και για τους κινητήρες, όμως η VW υπόσχεται πως το Arteon θα ακολουθείται από «καινοτόμες τεχνολογίες κινητήρων και εκπομπών ρύπων με προσανατολισμό στο μέλλον».
 

NEO TRAFIC
moto