7 φωτογραφίες »

H Cayenne GTS Coupe.

Νέες Porsche Cayenne GTS & GTS Coupe

7.090 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2020)

Οι νέες Porsche Cayenne GTS και Cayenne GTS Coupe έκαναν και επίσημα το ντεμπούτο τους με το νέο σπορ δίδυμο της γερμανικής μάρκας να «προσγειώνεται» με 460 ίππους.


Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε παρουσιάσει τις εικόνες των μοντέλων που είχαν διαρρεύσει και όπως αποδείχτηκε η Porsche δεν άργησε να προβεί και στην επίσημη παρουσίαση των δύο νέων μοντέλων. Αφήνοντας τους προλόγους και περνώντας στου «ζουμί», αμφότερα τα αυτοκίνητα εξοπλίζονται από τον 4,0 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα που προσφέρει 460 άλογα και 620 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδέεται με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης.
 
Σε ότι αφορά τις επιδόσεις η Cayenne GTS Coupe έρχεται στάνταρ με το πακέτο Sport Chrono, το οποίο διαθέτει το σύστημα Performance Start launch control που της επιτρέπει να κάνει το σπριντ 0-96 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα, τη στιγμή που η Cayenne GTS χρειάζεται 4,5 δευτερόλεπτα χωρίς βεβαίως το launch control. Και τα δύο μοντέλα ορίζουν την τελική τους ταχύτητα στα 270 χλμ./ώρα.
 
Για να γίνουν ακόμα πιο ικανά στην οδήγηση το ντουέτο των Cayenne GTS εξοπλίζεται με το σύστημα ανάρτησης της Porsche, Active Suspension Management, μειώνοντας την απόσταση από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά σε σύγκριση με μία Cayenne S. Από κει και πέρα αμφότερα τα μοντέλα έχουν σπορ εξάτμιση με τέσσερις στρογγυλές απολήξεις, όμως στην περίπτωση της GTS Coupe υπάρχει η επιλογή του πακέτου Lightweight Sport που περιλαμβάνει δύο μεγάλες απολήξεις που εδρεύουν στο κέντρο του αεροδυναμικού διαχύτη.
 
Όπως και να έχει και τα δύο μοντέλα λαμβάνουν ως στάνταρ το πακέτο Sport Design που προσθέτει μαύρα χαρακτηριστικά, ενώ στάνταρ είναι οι προβολείς LED και οι μαύρες ζάντες 21 ιντσών. Τέλος, στο εσωτερικό συνδυάζεται το δέρμα και το Alcantara αλλά και οι κόκκινες ραφές που ενισχύουν το design.

AUTOFIT PASXA
4green