Ψηφιακή πρόταση για την επόμενη AMG C 63.

Η νέα Mercedes-AMG C 63;

3.352 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2020)

Μπορεί η εμφάνισή της να μην λάβει μεγάλες αλλαγές αλλά τα πράγματα στον κινητήρα και στην επαφή του μοντέλου με το οδόστρωμα ίσως διαφοροποιηθούν ριζικά.

Με τον ερχομό της νέας Mercedes C-Class να είναι καθαρά θέμα μηνών ή εβδομάδων, αφού οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έρχονται στο φως το τελευταίο διάστημα είναι πολλές, ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος J.B Cars έδωσε στην δημοσιότητα την πρότασή του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η AMG 63 έκδοση του μοντέλου.

Σε σχέση με την τωρινή γενιά, εντοπίζονται κάποιες διαφορές στον πρόβολο σε ό,τι έχει να κάνει τους αεραγωγούς  και τα φωτιστικά σώματα, ωστόσο δεν παρατηρούμε άλλες διαφοροποιήσεις τόσο μπροστά όσο και στο υπόλοιπο αμάξωμα.

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για το μηχανικό σύνολο που θα υπάρχει κάτω από το καπό, αφού φήμες κάνουν λόγο πως ο V8 biturbo θα αντικατασταθεί από τον 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα της AMG A 45 S σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που θα του προσφέρει μεγάλη αύξηση στην ιπποδύναμη.

Ακόμα, γίνεται λόγος πως η Mercedes θα «αλλαξοπιστήσει», αφού έχει σχηματιστεί έντονη φημολογία για το πέρασμά της σε σχήμα μετάδοσης AWD, έχοντας ωστόσο διαθέσιμο ένα drift mode για να... χρυσωθεί το χάπι, αν και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι κατά πόσο ευσταθεί το όλο σενάριο.

Εσείς θέλτε να δείτε μια τετρακίνηση ισχυρή C-Class ή την έχετε συνδυάσει με την κίνηση στον πίσω άξονα;
 

SPRING SEAT
NISSAN