2 φωτογραφίες »

Το μοντέλο λαμβάνει εδώ νέας σχεδίασης προφυλακτήρα.

Πρόταση για τη μελλοντική Mercedes GLC

4.807 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2020)

H GLC θα ακολουθήσει τα χνάρια της νέας C-Class, όταν η τελευταία κάνει το ντεμπούτο της, σε ό,τι αφορά την τεχνολογία αλλά και τον εσωτερικό της διάκοσμο.


Η Mercedes παρά το ότι δηλώνει πως θα μειώσει τα μοντέλα που κατασκευάζει, διατηρεί μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων για κάθε γούστο είτε πρόκειται για κάποιο μικρομεσαίο είτε για κάποιο μεγάλο και πολυτελές SUV.

Πριν από μερικές εβδομάδες ήρθαν στο φως οι πρώτες φωτογραφίες της επόμενης GLC κατά τις δοκιμές της σε δημόσιους δρόμους και τώρα, το ρωσικό σάιτ kolesa.ru παρουσιάζει το ψηφιακό του σχέδιο για το πώς θα μοιάζει η GLC στην επόμενη γενιά της. Σε σχέση με την ανανεωμένη GLC που βρίσκεται τώρα στην αγορά, το μοντέλο λαμβάνει εδώ νέας σχεδίασης προφυλακτήρα με πολύ μεγαλύτερους αεραγωγούς και ελαφρώς πιο μεγάλα και πλατιά φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος, τα φώτα είναι και εδώ διαφορετικά, ωστόσο άλλες σημαντικές αλλαγές δεν υπάρχουν.

H επόμενη GLC αναμένεται να λάβει τα «καλούδια» που ετοιμάζει η Mercedes για την νέα C-Class όπως πιο εξελιγμένη πλατφόρμα, υβριδικά κινητήρια σύνολα αλλά και πολύ πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό. Ο εσωτερικός διάκοσμος αναμένεται να εκμοντερνιστεί με βάση τα νέα στάνταρ του MBUX συστήματος infotainment ενώ το μοντέλο λέγεται πως θα προσφέρει περισσότερη άνεση και ευρυχωρία στους πίσω επιβάτες.

Η κορυφαία έκδοση AMG GLC 63 θα ακολουθήσει λίγο μετά το ντεμπούτο της απλής GLC αλλά ίσως αφήσει τον V8 για τον 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα των 421 ίππων σε συνδυασμό με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα V8 ή κάποια άλλη επιλογή με ένα ηλεκτρικό μοτέρ.
 

NEO PROACE
NISSAN