Καρέ από το video.

Πρώτο teaser-video της Bentley Bentayga facelift

2.155 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2020)

H Βentley Bentayga θα κάνει σύντομα ντεμπούτο και αυτό είναι το πρώτο teaser video για το μοντέλο που υπόσχεται πολυτέλεια, πρακτικότητα και επιδόσεις.

To πρώτο teaser video για την ανανεωμένη Bentayga παρουσίασε η Bentley, μια εβδομάδα περίπου πριν το επίσημο ντεμπούτο της στην 30 Ιουνίου.

Η εταιρεία δεν κάνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, αλλά είπε ότι το crossover θα συνεχίσει να «είναι το ταχύτερο, πολυτελέστερο και πιο ευέλικτο SUV στον κόσμο», προσφέροντας μια «πραγματική οδηγική εμπειρία Bentley και παρουσιάζοντας απαράμιλλη πολυτέλεια σε συνδυασμό με αβίαστη καθημερινή χρηστικότητα.»

Η Bentayga θα προσφέρει διαφορετικές διατάξεις καθισμάτων αλλά και πληθώρα κινητήριων συνόλων με την Bentley να υπόσχεται ότι η plug-in υβριδική έκδοση του μοντέλου θα ξεκινήσει την στρατηγική Beyond100, «για να γίνει η εταιρεία «ο παγκόσμιος ηγέτης στην αειφόρο πολυτελή κινητικότητα».

Το βίντεο του teaser μας δίνει μια καλή γεύση από τους ανανεωμένους προβολείς του crossover και το νέο ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων. Μπορούμε επίσης να δούμε ένα γνώριμο τιμόνι και ηχεία Naim στο εσωτερικό.

Οι επιλογές του κινητήρα αναμένεται να μην περιλαμβάνουν εκπλήξεις. Το παρών θα δίνει ένας twin-turbo V8 κινητήρας με 550 άλογα και 770 Nm ροπής, ένας twin-turbo 6,0 λίτρων W12 με απόδοση 608 ίππους και 635 άλογα ενώ, όπως ειπαμε θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική επιλογή με 29 χιλιόμετρα αυτονομία.
 

Hyundai
4green