4 φωτογραφίες »

Το εν λόγω μοντέλο είναι προϊόν ανάπτυξης του τμήματος Special Vehicle Operations (SVO) της Jaguar Land Rover.

Nέο Land Rover Defender Hard Top

3.689 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2020)

Στο κοινό αποκαλύφθηκε η επαγγελματική έκδοση του Land Rover Defender η οποία ονομάστηκε «Hard Top».

Το εν λόγω μοντέλο είναι προϊόν ανάπτυξης του τμήματος Special Vehicle Operations (SVO) της Jaguar Land Rover και έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα να διατηρεί τα ίδια premium χαρακτηριστικά με το συμβατικό μοντέλο, αλλά να μεγιστοποιεί τον χώρο φορτίου.
 
Το νέο μοντέλο θα πωλείται τόσο στην τρίθυρη έκδοση 90, όσο και στην πεντάθυρη 110. Όλα τα μοντέλα θα χρησιμοποιούν ανεξάρτητη ανάρτηση με ελατήρια, ενώ στην έκδοση 110 θα προσφέρεται και σύστημα αερανάρτησης. Η ικανότητα ρυμούλκησης και στις δύο εκδόσεις φτάνει τα 3.500 κιλά. Αμφότερα τα μοντέλα διαθέτουν 291 χιλιοστά από το έδαφος, ενώ το 110 Hard Top έχει γωνία προσέγγισης, ραμπάς και διαφυγής, 38 μοιρών, 28 μοιρών και 40 μοιρών αντίστοιχα.
 
Η πιο προφανής διαφορά μεταξύ του συμβατικού μοντέλου και του επαγγελματικού είναι η έλλειψη δεύτερης και τρίτης σειράς καθισμάτων. Ωστόσο, οι αγοραστές θα έχουν την επιλογή ενός μικρού κεντρικού καθίσματος στην μπροστινή σειρά για να προσφέρουν θέσεις για τρία άτομα.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Land Rover Defender Hard Top οι Βρετανοί δεσμεύτηκαν πως θα αποκαλύψουν προσεχώς. Τέλος να σημειωθεί πως στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του με κόστος από 35.500 λίρες, δηλαδή περίπου 38.900 ευρώ.

Toyota
moto