3 φωτογραφίες »

H έκδοση βασίζεται στο μεσαίο εξοπλιστικό επίπεδο Latitude.

Νέο Jeep Renegade Orange Edition

18.802 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2020)

Έμφαση στο πορτοκαλί χρώμα δίνει η Jeep μέσω αυτής της νέας Οrange Edition έκδοσης για το Renegade.

Μια νέα επιλογή προσφέρει η Jeep σε όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα SUV που  θα ξεχωρίζει χάρη στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Καλωσορίστε την Οrange Edition για το ανανεωμένο Renegade.

H έκδοση βασίζεται στο μεσαίο εξοπλιστικό επίπεδο Latitude και περιλαμβάνει μια σειρά από καλούδια που την κάνουν να ξεχωρίζει σε σχέση με τις άλλες επιλογές της γκάμας. Στάνταρ προσφέρεται το χρώμα Alpine White ενώ με επιπλέον 245 δολάρια διατίθενται τα χρώματα Glacier White, Granite Crystal και το μαύρο. Πορτοκαλί δεν υπάρχει πουθενά.

Ανεξάρτητα από το χρώμα που επιλέγει ο πελάτης, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με 19άρες μαύρες ζάντες «τυλιγμένες σε 235/45 ελαστικά all-season, πορτοκαλί θήκες καθρεπτών, και πορτοκαλί και μαύρα εμβλήματα.

Oι αλλαγές συνεχίζονται στην καμπίνα όπου το πορτοκαλί χρώμα έχει δυναμική παρουσία γύρω από τους αεραγωγούς και τα ηχεία. Στάνταρ προσφέρεται η οθόνη 7 ιντσών για το σύστημα infotainment αλλά προαιρετικά γίνεται διαθέσιμη και η μεγαλύτερη οθόνη των 8,4 ιντσών.  Επίσης, η ηλιοροφή και η πανοραμική οροφή προσφέρονται από 1.500 δολάρια έκαστη.

H έκδοση αυτή, τουλάχιστον, για αυτή την περίοδο, αφορά μόνο την αγορά των ΗΠΑ.

NEO TRAFIC
skoda