3 φωτογραφίες »

Η πρόταση για το ανανεωμένο Polo.

To VW Polo facelift;

7.848 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2020)

O καιρός για τον ερχομό του ανανεωμένου Polo φτάνει και αυτή είναι μια πρόταση για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η φρεσκαρισμένη έκδοση του γερμανικού μικρού.


To έκτης γενιάς Volkswagen Polo βρίσκεται έχει ήδη συμπληρώσει τρία χρόνια ζωής και φαίνεται πολύ πιθανόν η εταιρεία να ετοιμάζεται να προσφέρει ένα καλό φρεσκάρισμα για να ανταποκριθεί στον μεγάλο ανταγωνισμό της μικρής κατηγορίας.

Μια ανανέωση σημαίνει τις περισσότερες φορές κάποιες αλλαγές στην σχεδίαση του εμπρός και του πίσω μέρος, αναβαθμίσεις στο σύστημα infotainment και τον εξοπλισμό ή κάποιες επιπλέον επιλογές στην γκάμα των κινητήριων συνόλων.

Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος οίκος Brazil Automotive παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ανανεωμένο VW Polo, λαμβάνοντας έμπνευση από το όγδοης γενιάς Golf. Το γερμανικό μικρό λαμβάνει τώρα πιο λεπτά φωτιστικά σώματα με νέας σχεδίασης LED φώτα, πιο μικρή γρίλια με φινίρισμα από χρώμιο, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες και νέους καθρέπτες. Ο οίκος ετοίμασε και την πρότασή του για το Virtus, την σεντάν έκδοση του Polo που κυκλοφορεί στην Νότια Αμερική, προσφέροντάς του παρόμοιες αλλαγές.

Τo ανανεωμένο Polo θα ξεκινήσει σύντομα να κάνει τις δοκιμές του στους δημόσιους δρόμους, με το λανσάρισμά του να υπολογίζεται σε λιγότερο από ένα χρόνο.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda