3 φωτογραφίες »

Η ψηφιακή πρόταση για το ανανεωμένο i30 N.

Έτσι θα είναι το νέο Hyundai i30 N

14.919 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2020)

Το ανανεωμένο Hyundai i30N αναμένεται με περισσότερα άλογα και 8άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, έτοιμο να ριχτεί στη μάχη απέναντι σε γερμανικό και ιαπωνικό ανταγωνισμό.


Στα τέλη του φετινού Φεβρουαρίου η Hyundai παρουσίασε το ανανεωμένο i30 και, όπως είναι λογικό, δεν θα αργήσει να προσφέρει ένα καλό φρεσκάρισμα και την κορυφαία N έκδοση του μοντέλου.

H Hyundai έδωσε νέο πρόσωπο στο μικρομεσαίο της με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω. Η εξαγωνική γρίλια έδωσε τη θέση της σε ένα πιο καμπυλόγραμμο πλαίσιο, με τους σχεδιαστές να αντλούν έπνευση από τα μαχητικά τζετ, ενώ νέο είναι και το μοτίβο των κυψελών στο κεντρικό αεραγωγό. Ψηλότερα, οι προβολείς έχουν ενσωματωμένα τα LED φώτα ημέρας σε σχήμα V, ενώ αντίστοιχα, LED τεχνολογίας είναι και τα ανασχεδιασμένα οπίσθια φώτα, με τα 51 στοιχεία στο εσωτερικό τους, που πλαισιώνονται από ένα παρόμοιο V.

Στην αποκλειστική ψηφιακή φωτογραφία για το νέο i30 N, φαίνεται πως η Hyundai θα κρατήσει τις αλλαγές που δέχτηκε το μικρομεσαίο της τους προηγούμενες μήνες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα νέα φωτιστικά σώματα και την διαφορετική γρίλια, αλλά παράλληλα θα έχει πιο επιθετική σχεδίαση, όπως συμβαίνει στην τρέχουσα Ν έκδοση. Αυτό σημαίνει πως οι μεγάλοι αεραγωγοί στα δύο άκρα του προφυλακτήρα και ο διαχύτης μπροστά με τις κόκκινες λεπτομέρειες θα παραμείνουν ενώ πίσω ο προφυλακτήρας θα είναι επίσης πολύ επιθετικός και η αεροτομή στο τέλος της οροφής θα τραβά τα βλέμματα.

Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα για το i30 N, λέγεται πως η βασική επιλογή στα 250 άλογα θα σταματήσει και η ισχύς της Performance έκδοσης θα αυξηθεί στα 280 άλογα. Το i30 N, λέγεται πως θα λάβει ένα νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με την ονομασία «Ν DCT» που θα προσφέρει στον οδηγό μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση χάρη στις γρηγορότερες αλλαγές σχέσεων ενώ λέγεται πως θα βελτιώσει την επιτάχυνση του μοντέλου κατά 7%.

Το ανανεωμένο Ηyundai i30 N λέγεται πως θα κάνει ντεμπούτο το φθινόπωρο και θα λανσαριστεί τον Ιανουάριο του 2021.         
 

Hyundai
NISSAN