2 φωτογραφίες »

H ψηφιακή πρόταση για το νέο Audi A4.

Το νέο Audi A4;

10.735 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2020)

Η νέα γενιά του A4 απέχει ακόμα περίπου δύο χρόνια αλλά ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια πρώτη πρόταση για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο.

Το νέας γενιάς Audi A4 δεν πρόκειται να έρθει στις αντιπροσωπείες πριν το 2022 και για αυτό θα πρέπει να κάνουμε αρκετή υπομονή, ωστόσο ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Tobias Buttner αδιαφόρησε για το παραπάνω γεγονός και αποφάσισε να παρουσιάσει την πρόταση του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα ολοκαίνουριο A4.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή για το επόμενο A4 είναι λίγες αλλά ήδη έχουν αναπτυχθεί κάποιες φήμες ότι η νέα γενιά θα βασιστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα MLB και δεν θα χρησιμοποιήσει την MQB πάνω στην οποία βασίζονται τα A1, A3 και ΤΤ.

Στο κομμάτι της εμφάνισης, θεωρείται απίθανο να δούμε κάτι που δεν περιμένουμε αφού η Audi θα επιλέξει να εξελίξει την γνωστή σχεδιαστική της γλώσσα και να μην απομακρυνθεί από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Η γρίλια θα είναι μεγάλη και κυριαρχική για μια ακόμη φορά και θα πλαισιώνεται από αεραγωγούς στις άκρες του προφυλακτήρα και δύο μοντέρνα φωτιστικά σώματα. Πίσω, η θύρα του πορτ-μπαγκάζ θα διαφοροποιηθεί ελαφρώς ενώ και τα φώτα ίσως υιοθετήσουν νέο σχήμα.

Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε για τα κινητήρια σύνολα αλλά θεωρείται σίγουρο πως η Audi θα προσφέρει ήπια υβριδικές εκδόσεις με το ηλεκτρικό σύστημα των 12 Volt και τετρακύλινδρα κινητήρια σύνολα ενώ το σύστημα τετρακίνησης Quattro θα προσφέρεται στις πιο πλούσιες εκδόσεις.
 
 

Mercedes
moto