5 φωτογραφίες »

Το εν λόγω μοντέλο κάθεται στην κορυφή της γκάμας της εταιρείας.

Ειδική έκδοση του Lexus NX με χρώμα Ελλάδας

4.732 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2020)

Την ειδική έκδοση Black Line για το NX 300h F Sport παρουσίασε η Lexus, εισάγοντας μία πιο κομψή και συνάμα «επιθετική» έκδοση του υβριδικού μοντέλου, αλλά και ένα νέο χρώμα εμπνευσμένο από τις ελληνικές θάλασσες.


Η νέα αυτή ειδική έκδοση, η οποία αφορά αρχικά την αγορά των ΗΠΑ, έρχεται μαζί με ένα ολοκαίνουργιο μπλε χρώμα (Grecian Water), το οποίο προφανώς και έχει αντλήσει την έμπνευσή του από τις θάλασσες στην Ελλάδα. Παράλληλα ακόμα δύο χρώματα, λευκό και μαύρο είναι διαθέσιμα.
 
Το εν λόγω μοντέλο κάθεται στην κορυφή της γκάμας της εταιρείας και φυσικά είναι εξοπλισμένο με όλα τα... καλά, συμπεριλαμβανομένου του τετρακίνητου συστήματος μετάδοσης κίνησης, των θερμαινόμενων και αεριζόμενων καθισμάτων και της πίσω πόρτας με αισθητήρα κίνησης ποδιού για να ανοιγοκλείνει χωρίς χέρια.
 
Σε ότι αφορά το styling εξωτερικά το μοντέλο συνδυάζει μαύρα και μεταλλικά χαρακτηριστικά, ενώ σκούρο φινίρισμα έχουν και οι ζάντες. Στο εσωτερικό το νίκελ στοιχείο συνεχίζεται φτάνοντας έως και τα πεντάλ, ενώ διαθέσιμο είναι και το χαρακτηριστικό των χρωματιστών ραφών για να δημιουργείται αντίθεση.
 
Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ του εξοπλισμού η ιαπωνική premium εταιρεία διαθέτει επίσης και ένα σετ αποσκευών Zero Halliburton, τα οποία έρχονται ως δώρο σε κάθε μία από τις 1.000 μονάδες του NX 300h F Sport Black Line που θα παραχθούν.
 
Το κόστος απόκτησης στις ΗΠΑ ξεκινά από τις 46.810 δολάρια (40.430 ευρώ περίπου).  

Toyota
moto