3 φωτογραφίες »

Οι άνθρωποι της Hyundai έχουν προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο μπροστινό μέρος του SUV.

Teaser του ανανεωμένου Hyundai Kona και Kona N Line

4.825 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2020)

Η Hyundai ξεκίνησε την καμπάνια των teaser για το ανανεωμένο Kona, παρουσιάζοντας εικόνες του επερχόμενο SUV τόσο στην στάνταρ έκδοση, όσο και στην έκδοση N Line.


Το πρώτο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε κοιτώντας τις εικόνες είναι το γεγονός πως οι άνθρωποι της Hyundai έχουν προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο μπροστινό μέρος του SUV. Δεν θα φαίνεται μόνο πιο μοντέρνο από το τρέχον αυτοκίνητο αλλά και πιο εξελιγμένο.
 
Ο σχεδιασμός του μπροστά προβόλου έρχεται εμπνευσμένος από τη μύτη του καρχαρία και περιλαμβάνει μία ξεχωριστή νέα μάσκα που συμπληρώνεται από έναν επιθετικό προφυλακτήρα. Εξίσου σημαντικό να αναφερθεί είναι οι επανασχεδιασμένοι διαχωρισμένοι προβολείς που περιλαμβάνουν νέα φώτα ημέρας LED καθώς LED προβολείς. Επιπλέον παρατηρούμε πως η Hyundai έχει αφαιρέσει επίσης τη λεπτή οριζόντια σχισμή μεταξύ της μάσκας και του καπό που συναντούμε στο εξερχόμενο μοντέλο.
 
Αναφορικά με το Hyundai Kona N Line, φαίνεται πολύ πιο επιθετικό από το κανονικό μοντέλο. Η πιο σπορ έκδοση του κορεατικού SUV λαμβάνει τα ίδια φωτιστικά σώματα, ωστόσο έχει εξοπλιστεί με νέα γρίλια. Επιπλέον βλέπουμε πως ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας φιλοξενεί ένα μεγάλο αεραγωγό, ενώ το σήμα της Hyundai έχει μετατοπιστεί στη γρίλια, κάτω ακριβώς από τις τρεις μικρές εισόδους αέρα που δεσπόζουν στο όριο του μπροστινού μέρους.
 
Θυμίζουμε πως κορυφαίο μοντέλο στη γκάμα του Kona θα είναι το Kona N, το οποίο πιθανότατα θα κάνει την εμφάνισή του μετά την επίσημη πρεμιέρα του ανανεωμένου Kona.

Toyota
moto