Η νέα Μercedes C-Class σε δοκιμές (+vid)

4.380 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2020)

Η νέας γενιάς C-Class βρέθηκε στην πίστα του Nurburgring για δοκιμές αλλά το βαρύ καμουφλάζ δεν μας αφήνει να δούμε την σχεδίαση που θα υιοθετήσει.


Η ολοκαίνουρια Mercedes C-Class μπήκε στην θρυλική πίστα του Nurburgring για να συνεχίσει τις δοκιμές της και οι κατάσκοποι ήταν εκεί για να μας μεταφέρουν σε βίντεο το κάθε της βήμα.

Το αυτοκίνητο έχει πάνω του βαρύ καμουφλάζ με εξαίρεση την οροφή και κάποια σημεία του προφυλακτήρα, ωστόσο είναι ήδη γνωστό πως η νέα γενιά δεν θα μοιάζει στο σχεδιαστικό κομμάτι με την καινούρια S-Class. Eπίσης, οι περισσότερες αναφορές κάνουν λόγο πως το μήκος του θα αυξηθεί, αφενός για να παρέχει περισσότερη άνεση στους πίσω επιβάτες και αφετέρου για να μπορούν να εγκατασταθούν καλύτερα οι μπαταρίες στις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις που ετοιμάζει η Mercedes.

H νέα C-Class θα διατεθεί τόσο σε βενζίνη όσο και σε diesel και φυσικά θα υπάρχουν εκδόσεις που θα εξοπλίζονται με σύστημα 48 Volt και υβριδική μονάδα για μείωση της κατανάλωσης και βελτίωση των επιδόσεων. Ένα e-Boost περίπου 100 Nm θα μπορεί να δώσει έξτρα ζωντάνια ακόμα και στις βασικές τετρακύλινδρες εκδόσεις, βοηθώντας ταυτόχρονα την τήρηση των προδιαγραφών ρύπων και για το μέλλον.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως μετά την άφιξη του κανονικού μοντέλου (που θα έρθει σε σεντάν, βάγκον και κουπέ αμάξωμα), η μάρκα θα διαθέσει στο μέλλον «καυτές», AMG εκδόσεις για αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω.
 

ELASTIKA 2024
moto