7 φωτογραφίες »

Το μοντέλο έχει μια σημαντική αναθεώρηση στο στυλ.

Η Hyundai έδειξε το εντυπωσιακό Tucson

10.680 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2020)

Η νέα γενιά του Hyundai Tucson αποκαλύπτεται επισήμως σε λίγες ημέρες, ωστόσο η μάρκα όντας βιαστική έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες του ολοκαίνουργιου SUV.


Όπως μπορούμε να δούμε το μοντέλο έχει μια σημαντική αναθεώρηση στο στυλ, με το εμπρόσθιο μέρος να εντυπωσιάζει, λόγω της ιδιαίτερης μάσκας που φέρει μία σειρά τραπεζοειδών στοιχείων. Ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι τα φώτα ημέρας που ενσωματώνονται στις δύο άκρες της μάσκας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο ανοίγματα στον μπροστινό προφυλακτήρα είναι τα μέρη όπου έχουν τοποθετηθεί οι προβολείς.
 
Κατά μήκος των πλευρών, υπάρχει χρώμιο που ακολουθεί τη γραμμή οροφής και παίρνει το σχήμα της πίσω κολόνας, ενώ οι τροχοί 19 ιντσών διαθέτουν περίπλοκο και ασύμμετρο σχεδιασμό.
 
Στο πίσω μέρος μία κόκκινη LED μπάρα διασχίζει απ` άκρη `άκρη το αμάξωμα, «σκεπάζοντας» κατά κάποιο τρόπο τις κάθετες λυχνίες στις δύο άκρες. Ένα ασημένιο στοιχείο στον προφυλακτήρα, τύπου αεροδυναμικού διαχύτη είναι παρών, ενώ μια αεροτομή ενσωματώνεται στο πίσω μέρος της οροφής.
 
Η Hyundai επιδεικνύει επίσης την υψηλής τεχνολογίας, νέα καμπίνα του Tucson, αν και οι εικόνες μοιάζουν περισσότερο με σκίτσα και όχι φωτογραφίες. Ο πίνακας οργάνων φαίνεται πως είναι ψηφιακός, ενώ υπάρχει και μια οθόνη 10,25 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογα με την αγορά η Hyundai θα προσφέρει το Tucson σε ένα από τα δύο μήκη μεταξόνιου. Η μεγαλύτερη έκδοση θα είναι διαθέσιμη στην Κίνα, την Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η μικρότερη διάταξη θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
 
Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται εντός των επόμενων ημερών, ενώ να σημειώσουμε πως το νέο Tucson θα κάνει ντεμπούτο στις 14 Σεπτεμβρίου.

PEIRAIOS LEASING
moto