Δοκιμή: Jeep Compass με 150 PS
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Jeep Compass με 150 PS

103.321 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2020)

Το Jeep Compass πατάει σε νέες συντεταγμένες και ενισχύει την εικόνα του στην αγορά με την αναβάθμισή του σε καίριους τομείς. Το δοκιμάζουμε στην έκδοση με τον 1,3 λίτρων κινητήρα των 150 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο DDCT.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


To Jeep Compass μπαίνει πιο δυνατό από ποτέ στην δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων SUV. Αυτή έχει αναβαθμιστεί σε σημαντικούς τομείς, όπως είναι ο τομέας της τεχνολογίας, ενσωματώνοντας νέα τεχνολογικά προηγμένα συστήματα στην καμπίνα του, ενώ εφοδιάζεται με νέα αμορτισέρ που του χαρίζουν καλύτερη οδική συμπεριφορά. Το μεγάλο νέο ωστόσο είναι πως εφοδιάζεται πλέον με έναν ισχυρό και οικονομικό κινητήρα 1,3 λίτρων, αλλά και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων το οποίο και δοκιμάζουμε. Το Jeep Compass ξεκινά από την τιμή των 22.900 ευρώ με το πρόγραμμα Freedom Days της Jeep, με την πρώτη δόση το 2021 και καλύπτεται από  4 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια.

Εμφάνιση: Baby Cherokee
Η εμφάνιση του Jeep Compass δεν διαφέρει σημαντικά, παραμένοντας επιβλητικό και ξεχωριστό, με στοιχεία που παραπέμπουν στα άλλα δύο μοντέλα της Jeep, τα Renegade και Cherokee, με κύριο χαρακτηριστικό και εδώ να είναι η εντυπωσιακή εμπρόσθια μάσκα της εταιρείας με τις γρίλιες και τα 7 ανεξάρτητα μέρη αυτής. Οι ισορροπημένες αναλογίες του παραμένουν και συνεχίζουν να εκφράζουν έναν πολυτελή και premium χαρακτήρα ενώ η βελτίωσή του αποτυπώνεται στις νέες ζάντες αλουμινίου και 5 νέες αποχρώσεις αμαξώματος. 

Εσωτερικό-Χώροι: Ευχάριστο και καλό ποιοτικά, αναβαθμισμένο σε τεχνολογία

Κινητήρας-Κιβώτιο: Καλές επιδόσεις, μέτρια κατανάλωση

Στο δρόμο: Πιο «ραφιναρισμένο» και στο δρόμο

Η γνώμη μας

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
vw