2 φωτογραφίες »

Tο Golf εδώ λαμβάνει πολλές επιρροές από την μοντέρνα έκδοση Alltrack.

Tο Golf Alltrack σε hatchback

2.556 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2020)

Θα θέλατε να δείτε μια πιο off-road έκδοση για το νέο Golf για να μπορεί να κινείται με ευκολία και ασφάλεια σε οποιοδήποτε τερέν;


Την περασμένη εβδομάδα η Volkswagen παρουσίασε τις εκδόσεις Variant και Alltrack του ολοκαίνουριου Golf στην 8η γενιά του προσφέροντας ακόμα περισσότερη πρακτικότητα. Το εμπορικό τους λανσάρισμα αναμένεται στην Ευρώπη σύντομα αλλά μέχρι τότε, κάποιοι ανεξάρτητοι σχεδιαστές σκέφτηκαν να παρουσιάσουν την δική τους πρόταση για το πώς θα έμοιαζε ένα σκληραγωγημένο Golf σε έκδοση hatchback.

To ψηφιακό Golf Alltrack hatchback θα λέγαμε πως αποτελεί διάδοχο της off-road έκδοσης που είχε κατασκευάσει η VW για το Golf δεύτερης γενιάς κάτω από την ονομασία Country. Εκείνο το αυτοκίνητο μεταξύ άλλων είχε 21 εκατοστά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και σύστημα τετρακίνησης, χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να φανούν εκ νέου χρήσιμα σε μια παρόμοια έκδοση για το τωρινό Golf.

Φυσικά, το Golf εδώ λαμβάνει πολλές επιρροές από την μοντέρνα έκδοση Alltrack, όπως για παράδειγμα νέο εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές και πλαστικά προστατευτικά γύρω από το αμάξωμα.

Ένας κινητήρας που θα μπορούσε να ταιριάξει στο νέο χαρακτήρα ενός Golf Alltrack hatchback θα ήταν ένα 2λιτρο diesel μοτέρ σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης και το γνωστό DSG κιβώτιο της φίρμας.
 

Mercedes
test center