Διαρροή του νέου Ford Puma ST

2.889 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2020)

Το «καυτό» Puma ST αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αύριο ωστόσο, σήμερα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία κακής ποιότητος εικόνα που δεν αποκλείεται να είναι επίσημη.

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το ντεμπούτο της κορυφαίας έκδοσης του μικρού Crossover της Ford όμως κάποια δαιμόνιοι φίλου του αυτοκινήτου δεν αρκέστηκαν σε αυτό. Έψαξαν, βρήκαν και έδωσαν στη δημοσιότητα μία πρώτη εικόνα του νέου Puma ST, η οποία φαίνεται να είναι επίσημη. Αυτή η υπόθεση βέβαια τονίζεται από την ομοιότητα του εικονιζόμενου Puma ST με τα αντίστοιχα μοντέλα της Ford Performance. Αισθητικά, υπάρχει το γνώριμο κοστούμι ST, ξεχωρίζοντας από μία νέα κυψελοειδή γρίλια για καλύτερη ψύξη του μηχανοστασίου, αεροδυναμικές ποδιές και μαρσπιέ που χαρίζου και πιο σπορ χαρακτήρα στο μικρό SUV, αλλά και τις γνωστές από το «αδελφό» Fiesta ST ζάντες.

Εκτός εκπλήξεων, το νέο Puma ST θα εφοδιάζεται με τον τρικύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα Ecoboost 1,5 λτ. με απόδοση 200 ίππων, δάνειο από το Fiesta ST, που θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Επιπλέον, δεδομένη θεωρείται η χρήση ενός μηχανικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης στις πιο πλούσιες εκδόσεις (σ.σ. η Ford συνηθίζει να την ονομάζει ST3), που θα μπορεί κανείς να το προθέσει προαιρετικά και στις υπόλοιπες.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε μέχρι αύριο, όταν και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου Ford Puma ST, του πρώτου μικρού SUV που θα λάβει τη φροντίδα της Ford Performance.

PEUGEOT NEW EVANS
4green