2 φωτογραφίες »

Νέα περιπετειώδης έκδοση Active για το Ford EcoSport

8.497 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2020)

Η Ford Ευρώπης έχει στα σκαριά το λανσάρισμα της έκδοσης Active για το EcoSport που θα ενισχύσει τον περιπετειώδη χαρακτήρα του μοντέλου με μεγαλύτερες ικανότητες εκτός δρόμου. Νέα επίπεδα εξοπλισμού στη γκάμα και έξτρα πακέτα για καλύτερο value for money.


Τα πλάνα της για το EcoSport αποκάλυψε η Ford Ευρώπης, ανακοινώνοντας ότι στις 6 του Νοέμβρη θα αποκαλύψει την έκδοση Active για το μικρό της Crossover. Η αμερικανική φίρμα φαίνεται πως βασίζει αυτή της την απόφαση στη δημοφιλία της εν λόγω έκδοσης στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας (Fiesta Active, Focus Active) στα εδάφη της Γηραιάς Ηπείρου.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το νέο Ford EcoSport Active θα έχει ακόμα περισσότερο περιπετειώδη χαρακτήρα με προεξάρχοντα στοιχεία την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα εμφανή μαύρα πλαστικά προστατευτικά που θα «περικυκλώνουν» το μικρό SUV στο χαμηλότερο μέρος του αμαξώματος και τις αντίστοιχες Active πινελιές στην καμπίνα. Χωρίς να αποκαλύπτει κάτι παραπάνω, το αμερικανικό στρατόπεδο υποστηρίζει ότι το EcoSport Active θα έχει διευρυμένες off road δυνατότητες, ως εκ τούτου θεωρείται δεδομένη η ύπαρξη τετρακίνητης version, που υπάρχει άλλωστε στη γκάμα του μοντέλου από πριν (διαβάστε εδώ τη δοκιμή του EcoSport 4x4).

Εκτός από την ανακοίνωση για τον ερχομό του EcoSport Active, η Ford Ευρώπης αποκάλυψε επίσης τα σχέδια της για μια νέα στρατηγική που θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος αναφορικά με τις εξοπλιστικές εκδόσεις της γκάμας. Ως μέρος της αλλαγής, τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε τρία βασικά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των Active, ST-Line και Titanium. Επιπρόσθετα, ορισμένα μοντέλα, όπως το Fiesta και το Focus, θα προσφέρονται και σε κάποιες παραλλαγές των εκδόσεων με το χαρακτηριστικό γράμμα X (π.χ. ST-Line X) και Vignale.

Κλείνοντας, η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα προσφέρει κάποια νέα εξοπλιστικά πακέτα που θα ομαδοποιούν τα έξτρα που επιλέγει το κοινό συχνότερα, μειώνοντας την πολυπλοκότητα και αυξάνοντας παράλληλα το value for money.

Toyota
moto