4 φωτογραφίες »

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο ίδιος υπερτροφοδούμενος 1.500άρης EcoBoost κινητήρας απόδοσης 200 ίππων.

Νέο Ford Fiesta ST Edition

11.280 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2020)

Αυτή είναι η νέα έκδοση που ετοίμασε η Ford για το Fiesta ST, θέλοντας να προσφέρει στο μοντέλο αναβαθμίσεις σε συγκεκριμένα σημεία. Τι διαφορές έχει;


Mια νέα έκδοση με την ονομασία ST Edition παρουσίασε η Ford παίρνοντας ως βάση την γνωστή μας ST έκδοση επιδόσεων που διατίθεται ήδη στις απανταχού αντιπροσωπείες της μάρκας.

Η ST Edition διατίθεται μόνο σε 3θυρη έκδοση αμαξώματος και ξεχωρίζει από την Azura Blue βαφή που διατίθεται αποκλειστικά και συνδυάζεται με μαύρο πίσω διαχύτη, αεροτομή στο τέλος της οροφής, εμβλήματα ST, 18άρες ζάντες που είναι συνολικά πιο ελαφριές κατά 8 κιλά και νέα coilover προσαρμοζόμενη ανάρτηση που μειώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 15 χιλιοστά μπροστά και κατά 10 χιλιοστά στο πίσω μέρος.

Όσον αφορά στην καμπίνα, η ST Edition γίνεται η πρώτη έκδοση του Fiesta που λαμβάνει το νέο τιμόνι της Ford Performance που γνωρίσαμε στο Focus ST με το ειδικό κουμπί για την λειτουργία Sport. Άλλες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν τις μπλε ραφές και το φινίρισμα από ανθρακόνημα πάνω στο ταμπλό.

Η ST Edition βασίζεται στο ST3 εξοπλιστικό επίπεδο και περιλαμβάνει το Performance Pack με το Quaife διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ένδειξη αλλαγής σχέσης και launch control. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο ίδιος υπερτροφοδούμενος 1.500άρης EcoBoost κινητήρας απόδοσης 200 ίππων και 290 Νm ροπής με την Ford να ανακοινώνει πως το αυτοκίνητο χρειάζεται 6,5 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα και ότι η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 232 χλμ./ώρα.

H παραγωγή της έκδοσης ST Edition θα περιοριστεί στα 500 αυτοκίνητα.
 

Toyota
test center