5 φωτογραφίες »

Το Stonic στην έκδοση GT Line.

Νέο Kia Stonic GT Line

13.991 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2020)

Ιδού η κορυφαία εξοπλιστική έκδοση στην γκάμα του Stonic που προσφέρει σπορτίφ χαρακτήρα στην εμφάνιση του αυτοκινήτου.


H Κia προχώρησε στην ανανέωση του Stonic στις αρχές του περασμένου Αυγούστου προσφέροντας στο crossover ήπια υβριδικές επιλογές, νέο σύστημα infotainment και νέο μηχανικό κιβώτιο και τώρα, οι Κορεάτες επεκτείνουν την γκάμα και με μία ακόμη έκδοση.

Η νέα GT Line έκδοση κάνει την εμφάνιση του κορεάτικου crossover πιο σπορτίφ από ποτέ με νέα γρίλια μπροστά που συνοδεύεται πιο χαμηλά από νέας σχεδίασης προφυλακτήρα με αεραγωγούς που είναι όμως διακοσμητικοί. Πολλές είναι οι επιλογές χρωματισμού τόσο στο αμάξωμα (που προσφέρεται με δίτονη βαφή) όσο και στο κάτω τμήμα του εμπρός προφυλακτήρα και τον πίσω διαχύτη. Όσον αφορά την καμπίνα, οι αλλαγές αφορούν το νέο φινίρισμα του ταμπλό, και το δερμάτινο τιμόνι με το έμβλημα GT Line.

Kάτω από το καπό, η GT Line μπορεί να συνδυαστεί με τον ήπια υβριδικό 1.000άρη turbo κινητήρα με ισχύ 120 άλογα και 172 Nm ροπής σε συνδυασμό με στάνταρ μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με το νέο μηχανικό κιβώτιο iMT (με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο συμπλέκτη πετυχαίνοντας ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση και ρύπους) ή με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Aνεξαρτήτος κιβωτίου, η κίνηση μεταδίδεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς.

Η GT Line έκδοση του Stonic αναμένεται να λανσαριστεί άμεσα.
 
 

AUTOFIT PASXA
Audi