9 φωτογραφίες »

Το Panda Sport.

40άρισε και ανανεώθηκε το Fiat Panda

6.303 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2020)

Η Fiat γιορτάζει την 40η επέτειο του Panda και το κάνει αποκαλύπτοντας το ανανεωμένο μοντέλο στο οποίο έδωσε την ονομασία New Panda. Παρούσα και μία έκδοση Sport.


Όπως μπορούμε να δούμε το ιταλικό μίνι δεν έχει αλλάξει κατά πολύ την εμφάνισή του από αυτή που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Το ανανεωμένο Panda λαμβάνει ένα νέο μπροστινό προφυλακτήρα, ελαφρώς τροποποιημένες πλευρικές ποδιές, αλλά και νέας σχεδίασης τροχούς. Επιπλέον, αναβαθµίσεις παρατηρούνται και στο εσωτερικό, εκεί που στο κέντρο του ταµπλό φιλοξενείται πλέον το νέο σύστηµα ψυχαγωγίας µε οθόνη αφής 7 ιντσών συµβατό µε τα Android Auto και Apple CarPlay. Το New Panda διαθέτει επίσης ενημερωμένη ταπετσαρία, μια αναθεωρημένη παλέτα χρωμάτων και ένα νέο «ξύλινο» ταμπλό, που ενσωματώνει «νιφάδες» από ανακυκλωμένο ξύλο στη έκδοση Cross.
 
Άξιο αναφοράς είναι επίσης πως η γκάμα του Panda έχει επεκταθεί περιλαμβάνοντας για πρώτη φορά την έκδοση Sport. Σχεδιασμένο για να προσελκύει τους νεότερους σε ηλικία πελάτες, το Panda Sport διαθέτει δίχρωμους τροχούς 16 ιντσών, καθώς καθρέπτες και χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος. Τα τελευταία είναι επίσης διαθέσιμα σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, όταν επιλέγεται η προαιρετική μαύρη οροφή.

Στο εσωτερικό, το ταµπλό απαρτίζεται από χρώµα τιτανίου, µαύρη επένδυση και ειδικά πάνελ θυρών µε οικολογικό δέρµα. Οι αγοραστές του Panda Sport θα βρουν επίσης δίχρωµα καθίσµατα που συνδυάζουν σκούρα γκρι ταπετσαρία µε «δερµάτινες λεπτοµέρειες». Όσοι θέλουν κάτι το διαφορετικό είναι διαθέσιµο το πακέτο Pandemonio που προσθέτει φιµέ τζάµια, κόκκινες δαγκάνες φρένων και τιµόνι µε κόκκινες ραφές.

Κάτω από το καπό, το ήπια υβριδικό σύστηµα κίνησης είναι τώρα διαθέσιµο σε όλη τη γκάµα. Αποτελείται από έναν τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,0 λίτρου (70 ίππων) και µία γεννήτρια που ανακτά ενέργεια κατά το φρενάρισµα και την επιβράδυνση και την αποθηκεύει σε µια µικρή µπαταρία ιόντων λιθίου 11 Ah. Διαθέσιµες φυσικά είναι και οι εκδόσεις φυσικού αερίου (CNG) και υγραερίου (LPG) όπως και η τετρακίνηση στις εκδόσεις City Cross και Cross. Η συνολική γκάµα των εκδόσεων του ανανεωµένου µοντέλου περιλαµβάνει τα Panda, City Life, Sport, City Cross και Cross
 
Η συνολική γκάμα των εκδόσεων του ανανεωμένου μοντέλου περιλαμβάνει τα Panda, City Life, Sport, City Cross και Cross.

Mercedes
moto