5 φωτογραφίες »

Το Corsa Ultimate διαθέτει στάνταρ ζάντες 17 ιντσών με την τιμή του στη Γερμανία να ξεκινά από 23.870 ευρώ.

Νέα κορυφαία Ultimate έκδοση του Opel Corsa

4.512 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2020)

Την κορυφαία εξοπλιστική έκδοση του νέου Corsa παρουσίασε η Opel, προσφέροντας στις ευρωπαϊκές αγορές το νέο Corsa Ultimate.


Όπως υποδηλώνει η ονομασία Corsa Ultimate, πρόκειται για ένα καλά εξοπλισμένο μοντέλο που προσθέτει πολλά επιπλέον premium χαρακτηριστικά στο γερμανικό μικρό. Βασικές διαφορές σε σχέση με τα μοντέλα χαμηλότερων εκδόσεων είναι οι προβολείς IntelliLux LED matrix, το σύστημα ψυχαγωγίας Multimedia Navi Pro, οι υπηρεσίες OpelConnect, η πολυτελή επένδυση Alcantara που συνδυάζεται με μαύρα καλύμματα καθισμάτων, αλλά και ο αυτόματος κλιματισμός.
 
Το κορυφαίο σύστημα ψυχαγωγίας Multimedia Navi Pro διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 10 ιντσών με συμβατότητα για Apple CarPlay και Android Auto, καθώς και φωνητικό έλεγχο για τον ήχο, το τηλέφωνο και το σύστημα πλοήγησης. Όπως προαναφέραμε παρούσα είναι και η υπηρεσία OpelConnect που μεταξύ άλλων προσφέρει άμεση σύνδεση με την οδική βοήθεια αλλά και σε κλήσεις έκτακτης ανάγκης.
 
Από άποψη άνεσης, οδηγός και συνοδηγός επωφελούνται από θερμαινόμενα καθίσματα, ενώ το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού προσφέρει επίσης λειτουργία μασάζ. Το θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι συμβάλλει επίσης σε μια πιο ευχάριστη εσωτερική ατμόσφαιρα. Όσο για τους προσαρμοζόμενους προβολείς LED IntelliLux, λέγεται ότι αυξάνουν την ασφάλεια στο σκοτάδι χάρη στα στοιχεία LED, με τη δέσμη φωτός να προσαρμόζεται αυτόματα και συνεχώς ανάλογα με τις απαιτήσεις του περιβάλλοντος.  
 
Το Corsa Ultimate διαθέτει στάνταρ ζάντες 17 ιντσών με την τιμή του στη Γερμανία να ξεκινά από 23.870 ευρώ. Τέλος να σημειωθεί πως η Opel έχει επίσης προσφέρει στη διάθεση του Corsa GS Line ζάντες 17 ιντσών, σπορ καθίσματα με κόκκινες πινελιές και μαύρη οροφή. Το Corsa GS Line διατίθεται στη Γερμανία από 20.855 ευρώ.

NEO TRAFIC
skoda