3 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Ford Mustang με BP Super Unleaded 98

22.307 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2020)

Με την προσθήκη της νέας βενζίνης BP Super Unleaded 98, το γνωστό Pony Car της Mustang έχει «super» επιδόσεις.

Είναι δεδομένο πως μια «σωστή» βενζίνη μπορεί να αναδείξει τον χαρακτήρα ενός μοντέλου στο σύνολό του, προσφέροντας στον κινητήρα εξαιρετική καύση, ιδιαίτερα δε όταν μιλάμε για κινητήρα υψηλών προδιαγραφών, όπως είναι ο EcoBoost των 2,3 λίτρων της Mustang. Η BP SuperUnleaded 98, η νέα βενζίνη με περισσότερα οκτάνια προσφέρει στον κινητήρα «super» προστασία και «super» επιδόσεις και μπορεί να μας πάει ακόμα πιο μακριά προσφέροντας περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα*. Εμείς δοκιμάζουμε αυτό τον συνδυασμό Mustang και BP Super Unleaded 98 και το αναφέρουμε.

Εμφάνιση: Μαγνητίζει τα βλέμματα
Αισθητικά η ανανέωση στην Mustang της προσδίδει ένα συνολικά πιο φρέσκο προφίλ, χωρίς να αλλοιώνει τον ξεχωριστό της χαρακτήρα και διατηρώντας αναλλοίωτο το κλασικό της σχήμα από το 1964 έως και σήμερα. Αυτό εκφράζεται κυρίως στο εμπρόσθιο τμήμα με το μεγάλο καπό να φιλοξενεί πλέον και δύο αεραγωγούς, ενώ τα νέα φωτιστικά σώματα, τόσο με το σχήμα όσο και με τη θέση τους συμπληρώνουν την πιο δυναμική της εικόνα. Η μάσκα ανασχεδιάστηκε και εκείνη ελαφρώς στα πλαίσια της ανανέωσης, παραμένει ωστόσο σήμα κατατεθέν της Mustang και σε αυτή την γενιά και έκδοση. Στο πλάι και πίσω, η κουπέ σιλουέτα της συνεχίζει να μαγνητίζει τα βλέμματα, με νέο στοιχείο τις διπλές μεγαλύτερες απολήξεις των εξατμίσεων στον προφυλακτήρα. Όπως είναι λογικό, οι μικρές διαφοροποιήσεις δεν έχουν αλλάξει στο ελάχιστο τον τρόπο που την κοιτάζει κανείς στο δρόμο, συγκεντρώνοντας και πάλι πάνω της όλα τα βλέμματα και προκαλώντας επιφωνήματα θαυμασμού.

*Σε σύγκριση με τα κοινά καύσιμα 95 οκτανίων. Τα πλεονεκτήματα μπορεί να διαφέρουν λόγω παραγόντων όπως ο τύπος του οχήματος, οι συνθήκες και ο τρόπος οδήγησης. Περισσότερα στο bpfuels.gr.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto