5 φωτογραφίες »

Oι teaser εικόνες για το Hyundai Tucson N Line.

Πρώτες teaser εικόνες για το Hyundai Tucson N Line

6.502 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2020)

Τέσσερα μοντέλα Ν και N Line ετοιμάζει η Hyundai και τα δύο από αυτά φαίνεται πως είναι τα Hyundai Tucson N Line και Elantra N.


Η Hyundai παρουσίασε το αμερικάνικων προδιαγραφών Τucson και λίγο αργότερα αποκάλυψε μια σειρά από teaser φωτογραφίες για τα Τucson N Line και Elantra N.

Ένα από τα τέσσερα νέα μοντέλα N και N Line που θα παρουσιαστούν πριν από το τέλος του 2022, το Tucson N Line διαθέτει έναν πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερους αεραγωγούς εισαγωγή αέρα, ασημένια μαρσπιέ εμπρός και πίσω, ελαφρώς διαφορετική σχεδίαση κάτω από τα φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες αλουμινίου, φυσικά εμβλήματα N Line αλλά και δύο στρογγυλές απολήξεις για το σύστημα εξάτμισης.

Η Hyundai προχώρησε σε άλλες αποκαλύψεις αλλά πιθανότατα θα εφοδιάσει το μοντέλο με υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων που προσφέρει και στο Sonata N Line με ισχύ περίπου 290 ίππων και 422 Νm ροπής.

Η Ηyunda αποκάλυψε κάποιες εικόνες και για το επερχόμενο Elantra N που εξοπλίζεται επίσης με μεγαλύτερους αεραγωγούς, μεγαλύτερα και ισχυρότερα φρένα, σπορ διαχύτη, νέους προφυλακτήρες και, επίσης, με δύο απολήξεις για το σύστημα εξάτμισης.

Το Elantra N φημολογείται ότι θα διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων δάνειο από το Veloster N με ισχύ κοντά στους 280 ίππους.

Τα Elantra N και Tucson N Line θα ακολουθήσουν δύο επιπλέον μοντέλα Ν και N Line που η Hyundai δεν έχει αποκαλύψει, με τις περισσότερες αναφορές να κάνουν λόγω πρόκειται για το Kona N και το Kona Ν Line. To δεύτερο έχει λανσαριστεί ήδη στην Νότια Κορέα με 1.600άρη κινητήρα 198 ίππων και 265 Nm ροπής, ωστόσο στις υπόλοιπες αγορές αναμένεται να εφοδιαστεί με το 2λιτρο μοτέρ των 279 ίππων που προσφέρεται στο ανανεωμένο i30 N.
 

Mercedes
moto