3 φωτογραφίες »

Tα Citroen SUV στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

2.718 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2020)

Η 1η digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου! 24 Νοεμβρίου ανοίγει τις ψηφιακές της πύλες. Επισκεφτείτε την χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, χωρίς εισιτήριο! Απλά με 1 κλικ, όλα τα νέα και τα best sellers μοντέλα αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων και τα μοναδικά SUV της Citroen, C3 Aircross και C5 Aircross.

H Citroen έχει αντιληφθεί την «πέραση» των Crossover & SUV οχημάτων και για αυτό το λόγο έφερε πρόσφατα στη γκάμα της τόσο το «μικρό» C3 Aircross, όσο και το μεγαλύτερο αδερφάκι του C5 Aircross. Πρόκειται για 2 μοντέλα που, ως γνήσια Citroen, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση και την «παντρεύουν» με τον περιπετειώδη χαρακτήρα τους, καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες της κατηγορίας. 
 
Αμφότερα τα 2 μοντέλα διαθέτουν εξαιρετικούς χώρους και ιδιαίτερα πολυχρηστικό χαρακτήρα, που τονίζεται ακόμα περισσότερο από τα συρόμενα πίσω καθίσματα. Στο δρόμο η μοναδική άνεση επιτυγχάνεται τόσο από τη μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης και τα Progressive Hydraulic Cushions (υδραυλικά stops στο άνω άκρο των αμορτισέρ), όσο και από τα ειδικά μελετημένα Advanced Comfort καθίσματα που δίνου την αίσθηση καναπέ. Τέλος, ο περιπετειώδης χαρακτήρας τονίζεται από την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και από το σύστημα Grip Control, που ανάλογα την επιλεγμένη ρύθμιση, επηρεάζει τη λειτουργία του ESP, προσφέροντας αυξημένη πρόσφυση σε κάθε τερέν.

Στον τομέα των κινητήρων η γκάμα είναι ιδιαίτερα πλούσια, ενώ και στα δύο μοντέλα υπάρχει και η επιλογή αυτόματου κιβωτίου. Πιο συγκεκριμένα, το C3 Aircross είναι διαθέσιμο με 2 μηχανικά σύνολα, ένα βενζίνης με 110 και 130 ίππους και ένα diesel με 100 και 120 ίππους. Στην περίπτωση του C5 Aircross, θα βρούμε 2 μηχανικά σύνολα βενζίνης, (1,2 λτ. με 130 ίππους και 1,6 λτ. με 180 ίππους) και δύο diesel (1,5 λτ. με 130 PS και 2.0 λτ. με 180 PS)
 
Υπεύθυνη για την εμπορική διάθεση των μοντέλων της Citroen στην Ελλάδα είναι η CITROËN Ελλάς Α.Ε. που ιδρύθηκε το 1965, από τον Γεώργιο και τη Θεοδώρα Συγγελίδη και έκτοτε αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα αυτοκινήτων Citroen στην Ελλάδα. Συνεχίζοντας τη δυναμική αυτή πορεία, η Citroen στην Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πιο ανεπτυγμένες εταιρείες του κλάδου των αυτοκινήτων, κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια της φίρμας σε όλη την Ευρώπη και συνεργάζεται με περισσότερους από 44 εξουσιοδοτημένους διανομείς σε όλη την Ελλάδα (δίκτυο διανομέων και δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων).
 
Η Citroen συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2020 με 4 μοντέλα, από το ανανεωμένο C3 και το νέο C4, έως τα δύο SUV, C3 Aircross και C5 Aircross.
Save the date: 24 Νοεμβρίου, επισκεφτείτε την Έκθεση και δείτε όλα τα νέα και best seller μοντέλα της Citroen και άλλων σημαντικών κατασκευαστών!

Διαβάστε περισσότερα για το Citroen SUV

Τι πρέπει να ξέρετε για την Έκθεση Αυτοκινήτου 2020
Μετά την επιτυχία της «Διεθνούς Έκθεσης του AutoΤρίτη», που είχε πάνω από 1.600.000 επισκέψεις, στα περίπτερα της, σειρά έχει η «Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου».
Η 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
 
Από τις 24 Νοεμβρίου και για διάστημα 3 εβδομάδων, θα παρουσιάσει:
  • ΟΛΑ τα ΝΕΑ & τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται και διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Βενζινοκίνητα, Diesel, Υβριδικά & Ηλεκτροκίνητα μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους!
  • Τις AFTER SALES υπηρεσίες της ΝΕΑΣ εποχής που δίνουν καινοτόμες λύσεις στις νέο-αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις από την αγορά των ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ. Premium, Budget & Best Sellers προιόντα από TOP Βrands σε ειδικό ΤΟΜΕΑ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti!
  • Και σε ειδικό ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αυτοκινήτου! Επώνυμα Brands, Value for money προτάσεις για ιδιώτες & για επαγγελματίες B2B
 Φυσικά –όπως κάθε χρόνο- κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου το κοινό, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.500.000 επισκέψεις (!), θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό-θεσμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου για την ανάδειξη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ της ΧΡΟΝΙΑΣ «Best Car 2021»!
 

ELASTIKA 2024
NISSAN