3 φωτογραφίες »

H Mercedes GLA στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

5.071 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2020)

Η 1η digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου! 24 Νοεμβρίου ανοίγει τις ψηφιακές της πύλες. Επισκεφτείτε την χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, χωρίς εισιτήριο! Απλά με 1 κλικ, όλα τα νέα και τα best sellers μοντέλα αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων και το νέο καυτό SUV της Mercedes, GLA.

Η GLA αποτελεί το δημοφιλέστερο SUV στη γκάμα της Mercedes. Η δεύτερη γενιά του μικρότερου crossover της γερμανικής premium φίρμας παρουσιάστηκε στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη έχοντας στη φαρέτρα του καινούρια εμφάνιση, επηρεασμένη από την A-Class, μεγαλύτερους χώρους και πλουσιότερο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Η Μercedes θέλησε να δώσει στη νέα γενιά του μοντέλου ακόμη περισσότερα crossover χαρακτηριστικά, φεύγοντας έτσι από το στυλ του υπερυψωμένου hatchback της προηγούμενης, με αποτέλεσμα να είναι ψηλότερη και με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Οι χώροι επιβατών και αποσκευών είναι αυξημένοι σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, ενώ το σημαντικότερο upgrade στο εσωτερικό αποτελεί η προσθήκη του συστήματος BMUX.

Η γκάμα τον μηχανικών συνόλων της νέας GLA είναι εξαιρετικά πλούσια. Στην περίπτωση της βενζίνης θα βρούμε 2 κινητήρες, έναν 1,3 λίτρων απόδοσης 136 και 163 ίππων και έναν 2λίτρο απόδοσης 224 ίππων που προσφέρεται και με 4κίνηση. Στην περίπτωση του ντίζελ, το 2λιτρο μηχανικό σύνολο προσφέρεται σε 3 διαφορετικές ιπποδυνάμεις, με 116,150 και 190 ίππους διαθέσιμο και σε 4MATIC. Η γκάμα περιλαμβάνει και την νέα Plug-In Hybrid έκδοση GLA 250 e, με συνδυαστική ισχύ 224 ίππων και πραγματική ηλεκτρική αυτονομία 70 χιλιομέτρων. Τέλος, στην κορυφή των εκδόσεων συναντάμε τρεις AMG εκδόσεις, GLA 35 με 306 PS, GLA 45 με 387 PS και την κορυφαία GLA 45 S με ισχύ 421 ίππων, όλες με κίνηση και στους 4 τροχούς.

Στην Ελλάδα, τα μοντέλα της Mercedes διατίθενται από την Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., που ιδρύθηκε το 1981. 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler AG και γενικός διανομέας επιβατηγών & επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz & smart στη χώρα μας καθώς και των λεωφορείων Mercedes-Benz & Setra.

Η Mercedes συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2020 με 5 μοντέλα, τα Best Seller A-Class και GLA, έως τις νέες GLB και S-Class, ενώ το παρόν θα δώσει και το ηλεκτρικό smart EQ 
Save the date: 24 Νοεμβρίου, επισκεφτείτε την Έκθεση και δείτε όλα τα νέα και best seller μοντέλα της Mercedes και άλλων σημαντικών κατασκευαστών!
Τι πρέπει να ξέρετε για την Έκθεση Αυτοκινήτου 2020
Μετά την επιτυχία της «Διεθνούς Έκθεσης του AutoΤρίτη», που είχε πάνω από 1.600.000 επισκέψεις, στα περίπτερα της, σειρά έχει η «Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου».
Η 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
 
Από τις 24 Νοεμβρίου και για διάστημα 3 εβδομάδων, θα παρουσιάσει:
  • ΟΛΑ τα ΝΕΑ & τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται και διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Βενζινοκίνητα, Diesel, Υβριδικά & Ηλεκτροκίνητα μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους!
  • Τις AFTER SALES υπηρεσίες της ΝΕΑΣ εποχής που δίνουν καινοτόμες λύσεις στις νέο-αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις από την αγορά των ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ. Premium, Budget & Best Sellers προιόντα από TOP Βrands σε ειδικό ΤΟΜΕΑ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti!
  • Και σε ειδικό ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αυτοκινήτου! Επώνυμα Brands, Value for money προτάσεις για ιδιώτες & για επαγγελματίες B2B
 Φυσικά –όπως κάθε χρόνο- κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου το κοινό, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.500.000 επισκέψεις (!), θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό-θεσμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου για την ανάδειξη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ της ΧΡΟΝΙΑΣ «Best Car 2021»!
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto